Kılıçdaroğlu, tren kazasında yakınlarını kaybeden aileleri ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, tren kazasında yakınlarını kaybeden aileleri ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında hayatlarını kaybeden vatandaşların ailelerini ve yaralılara ilk müdahalenin yapıldığı Sarılar köyünü ziyaret etti

Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 24 kişinin öldüğü 341 kişinin yaralandığı tren kazasında yaralanan ve tedavileri süren vatandaşları ziyaret ettikten sonra kazada hayatlarını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.Yaralılara ilk müdahalenin yapıldığı çiftliği ziyaret ettiKazada 2 kızı ve 2 torunun kaybeden Remzi Güvenç’in evini ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, acılı aileye başsağlığında bulundu. Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, Sarılar köyüne giderek, kazanın ilk anlarında yaralıların taşındığı ve ilk müdahalelerin yapıldığı çiftliği ziyaret etti.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN