Koltuğu devralan çocuk başkan: “Romanlara ayrım yapılmasın”

Koltuğu devralan çocuk başkan: “Romanlara ayrım yapılmasın”

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan küçük başkanlar isteklerini dile getirdi

Ailesi ve yakınları ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına gelerek başkanlık makamına oturan Aden Koleji 5. sınıf öğrencisi Süleyman Aykut Kara, parkların yapılmasını ve roman vatandaşlarına ayrım yapılmamasını istedi.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 11 ilçesinde 11 okul projesinden 8 okulun Milli Eğitime teslim edildiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ben Roman vatandaşların çoğunlukta olduğu Aydoğdu Mahallesi’nde roman vatandaşlarla iç içe büyüdüm. Roman vatandaşları çok yakından tanıyan biri olarak hiçbir zaman ayrım yapmadım bundan sonra da yapmayacağım. 13 Kasım İlköğretim Okulunu da Tekirdağ’a örnek okul yapacağız” dedi.Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çocuklara hediyeler verdi.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN