Malkara’da öğrencilerin resim sergisi

Malkara’da öğrencilerin resim sergisi

Tekirdağ Malkara Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları 800 farklı resim çalışması düzenlenen sergi ile halkın beğenisine sunuldu

Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen sergide öğrencilerin farklı teknikler kullanarak hazırladıkları çok sayıda resim yer aldı. Görsel Sanatlar Öğretmeni Elif Gürbüz Oskan koordinatörlüğünde öğrencilerin yaptığı karma tekniklerden oluşan resim sergisi, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.Sergi açılışına, ilçedeki okulların idarecileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı. Ortaokul öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları resimleri dikkatle inceleyen davetliler, öğrencilerden eserler hakkında bilgi aldı.Görsel Sanatlar Öğretmeni Elif Gürbüz Oskan, Okul Müdürü Murat İşcan ve öğrencilere teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

TEKİRDAĞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN