Saray Belediyesine başarı Ödülü

Saray Belediyesine başarı Ödülü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CIOFF tarafından “En İyi Festival Başarı Ödülü’ne layık görülen Saray Belediyesini kutlayarak Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a plaket takdim etti

Saray Belediyesi tarafından 2005 yılından bu yana düzenlenen “Saray Belediyesi Kültür, Sanat ve Barış Festivali” UNESCO’nun proje ortağı olan ve dünyanın birçok yerinde uluslararası folklar festivalleri ve geleneksel sanat organizasyonları düzenleyen CIOFF tarafından verilen “En İyi Festival Başarı” ödülünün sahibi oldu. Türkiye’deki festivallere katılan konuk ülkelerin oylarıyla belirlenen ödül, 23 Eylül’de İstanbul’daki Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a takdim edildi.Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, Saray Belediyesi’nin uluslararası arenada kazandığı bu başarıyı kutlamak amacıyla Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a Çukuryurt Mahalleside düzenlenen Atatürk Anıtı açılışında plaket takdim etti. Başkan Albayrak plaket takdimi sırasında “Saray Belediyesini ve Başkanı Nazmi Çoban’ı CIOFF tarafından layık görüldükleri ödülden dolayı kutlarım” dedi.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN