Süleymanpaşa Belediyesi Tarım ve Teknoloji Günlerinde yerini alacak

Süleymanpaşa Belediyesi Tarım ve Teknoloji Günlerinde yerini alacak

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, her yıl Süleymanpaşa’ya bağlı Karaevli Mahallesi’nde düzenlenen Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı’nın açılış törenine katılacak

Süleymanpaşa Belediyesi de fuarda belediyenin projelerinin tanıtıldığı bir stant açacak. Düzenlenen program dahilinde, bazı anaokulu ve kreşlerin öğrencileri, fuarı ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin standını ziyaret edecek.Her yıl Ağustos ayında düzenlenen ve DLG Fuarcılık ile Önder Çiftçi Projesi Derneğinin ortaklaşa organize ettiği Karaevli Tarım ve Teknoloji Günleri başlıyor. 23 Ağustos Çarşamba günü başlayacak olan fuar, 4 gün sürecek ve 26 Ağutos’ta sona erecek.Süleymanpaşa Belediyesi de fuarda bir stant açarak belediyenin çalışmalarını, hayata geçirilen ve devam eden projelerini ziyaretçilere tanıtacak. Fuarın açılış töreni 23 Ağustos Çarşamba saat 17’de yapılacak. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, açılışta bir konuşma yapacak.Ayrıca Süleymanpaşa Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen bir programla, anaokulu ve kreş öğrencileri de fuar alanına ziyarette bulunacak. İlk gün saat 11’de Petek Kreş ve Gündüz Bakımevi, 14.00’te ise Özel Burcugül Anaokulu öğrencileri fuara ve Süleymanpaşa Belediyesinin standına ziyaret gerçekleştirecek. 24 Ağustos Perşembe günü saat 11’de Ana Kucağı Kreş ve Gündüz Bakımevi, 14’te Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu öğrencileri fuar alanında olacak.

TEKİRDAĞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN