Tekirdağ’da bin 59 öğrenciden Atatürk ve Türk bayrağı koreografisi

Tekirdağ’da bin 59 öğrenciden Atatürk ve Türk bayrağı koreografisi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Tekirdağ’ın plaka kodu olan 59 rakamından esinlenilerek bir araya getirilen bin 59 öğrenci ile dev Türk Bayrağı ve Atatürk koreografisi oluşturuldu

Çorlu’da sabah saatlerinde başlayan programda ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ardından protokol üyelerinin de yer aldığı kortej Atatürk Meydanı’nda Havuzlar Cumhuriyet Parkı’na kadar yürüdü.Burada da Çorlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan program sunuldu. İlk olarak şarkılar seslendiren toplam bin 59 öğrenci daha sonra alana yayıldı. Ellerinde taşıdıkları kartonlarla Atatürk portresi ve Türk bayrağı oluşturan öğrenciler büyük beğeni kazandı.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN