TESKİ’de su kayıp kaçakları değerlendirme toplantısı

TESKİ’de su kayıp kaçakları değerlendirme toplantısı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) yürüttüğü çalışmalar kapsamında su kayıp ve kaçakları konusunda değerlendirme toplantısı yaptı

TESKİ Süleymanpaşa Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Nilgün Marmara, Dr. İbrahim İçöz ve İ.Feyzi Ünal ile ilgili birim yetkilileri katıldı. Toplantı süresince TESKİ’nin kurulmasının ardından su kayıp ve kaçakları konusunda neler yapıldığı, ne kadar ilerleme kaydedildiği ve ne kadar tasarruf sağlandığından bahsedildi. Konu hakkında TESKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı, Stratejik Plan ve Performans İzleme Şube Müdürü Kadir Gençoğlu sunum yaptı.Toplantının ikinci yarısında su kayıp ve kaçaklarının önlenmesinde uzman olan Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği yetkilileri tarafından bir sunum yapıldı. Sunumda su kayıp ve kaçaklarının önlenmesi ve azaltılmasında kullanılan teknolojiler anlatıldı.TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, su kayıp ve kaçakları ile mücadele kapsamında başarılı çalışmalar yaptıklarını, TESKİ’nin kurulduğu gün ile bugünkü su kayıp kaçak oranları arasında gözle görülür bir azalma olduğunu ve bu oranın gün geçtikçe azaldığını ifade etti.Amaçlarının en az su kayıp kaçak oranına ulaşmak olduğunu belirten Genel Müdür Başa, "Teknolojinin getirdiği imkanları da kullanarak hedefimize en yakın zamanda ulaşacağız. Bugüne kadar yaptığımız içme suyu altyapı yatırımları ve Akıllı Su Yönetim Sistemine geçilmesiyle birlikte yeterince tasarruf sağladık. Çalışmalarımıza bilinçli ve programlı bir şekilde hızla devam ediyoruz" dedi.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN