99 yaşında bilgisayarla tanışıp, 105 yaşında blog yazdı

99 yaşında bilgisayarla tanışıp, 105 yaşında blog yazdı

İnternet sadece gençlerin hayatını değiştirmiyor. 99 yaşında bilgisayar sahibi olan İsveçli Dagny Carlsson'ın da hayatını değiştirmiş. Şu an 105 yaşında tutkulu bir blog yazarı olan Carlsson'ın farklı nesillerden birçok hayranı da var.

İsveç, 105 yaşındaki blogger Dagny Carlsson'ı konuşuyor.

Bir süredir uzaun yaşam ile ilgili açıklamaları ile ülke basınında kendisine yer bulan Carlsson gençlik formülünün bilgisayar kullanmak olduğunu belirtti.

18-05/18/2-1526669783.jpeg

99 yaşında bilgisayar sahibi olan İsveçli Dagny Carlsson'ın da hayatını değiştirmiş. Zira Carlsson akranına genç ve zinde kalmaları için aynı şeyi yapmalarını öneriyor.

Tutkulu bir blog yazarı olan Carlsson'ın farklı nesillerden birçok hayranı da var. Yaklaşık 6 yıldır bilgisayar kullanan ve popüler bir blog'a sahip olan Carlsson, bu aktivitenin kendisini gençleştirdiği iddiasında.

100 yaşını geçtikten sonra katıldığı cenazelerin sayısının hatırlayamayacağı kadar fazla olduğunu belirten Carlsson, pozitif enerjisi ile ülkenin en sevilen simgelerinden biri olarak da dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN