Acer dizüstü bilgisayar ailesini güncelledi

Acer dizüstü bilgisayar ailesini güncelledi

Acer geçen yıl duyurduğu dünyanın en ince laptopu Swift 7 ile birlikte Nitro 5 ve Spin 3 modellerini güncelledi.

Dünyanın en incesi

CES 2018 kapsamında güncellenen dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı Swift 7, 8.98 milimetre kalınlığıyla önceki versiyonundan bile daha ince bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Radikal bir değişikliğe gitmeyen Acer’ın Swift 7 modeli 7.nesil i7 işlemci, 8GB RAM ve 256 GB PCIe SSD depolama seçeneğiyle geliyor. Güncellenmiş model olmasına karşın cihazda 8. Nesil işlemci kullanılmaması dikkat çekiyor. Swift 7’nin 13.3 inçlik ekran boyutu yeni modelde yerini 14 inçlik panele bırakıyor ancak ekran çözünürlüğü bir önceki modelde olduğu gibi 1080p.

18-01/07/ince.jpg

Swift 7’deki en büyük değişiklik ise artık 4G LTE bağlantı teknolojisini destekliyor oluşu ki bu, laptoplarda nadir olarak rastladığımız bir özellik.

Swift 7’nin başlangıç fiyatının $1699 olması bekleniyor. Bu da cihazın Dell XPS 13, Lenovo Yoga 920 gibi bilgisayarlarla rekabet etmesini zorlaştıracak zira bu iki model daha düşük fiyatlara kullanıcılarına daha performanslı bir bilgisayar vadediyor. Güncellenmiş Swift 7 Mart ayında piyasaya sürülecek.

Giriş seviyesi oyuncular için

Acer’ın güncellediği bir başka model ise gündelik oyuncular için üretilen Nitro 5. AMD Radeon RX560 ekran kartı ve Ryzen işlemciden güç alan laptop 32 GB RAM ve 512 GB SSD depolamaya kadar özelleştirilebiliyor.

18-01/07/nitro5.jpg

15.6 inçlik 1080p çözünürlükte bir ekrana sahip Nitro 5’in üst düzey oyuncu bilgisayarı olmak gibi bir iddiası yok ancak rahatlıkla PUBG 2, Dota 2, Rocket League gibi rekabetçi oyunları oynatabileceğini söyleyebiliyoruz. Öte yandan cihazın başlangıç fiyatı ise 799 dolar olarak belirlenmiş.

İkisi bir arada

Acer’ın katlayarak tablet modunda kullanabildiğiniz Spin 3 modeli de güncellenen bir diğer laptop olarak kaşımıza çıkıyor. Swift 7’dekinin aksine 8. Nesil Intel Core işlemci kullanan cihazın ekranını 1080p çözünürlüğünde 14 inçlik bir panel oluşturuyor. Acer cihaz hakkındaki tüm teknik detayları açıklamasa da Spin 3’ün Şubat ayında 599 dolarlık fiyat etiketiyle raflarda yerini alması bekleniyor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN