Acer Predator'a CES 'En iyi İnovasyon' Ödülü

Acer Predator'a CES 'En iyi İnovasyon' Ödülü

Dünyanın ilk göz takip fonksiyonuna sahip 21:9 kavisli oyun monitörü Predator Z301CT Bilgisayar Donanımları kategorisinde 1.'lik ödülü olan “En İyi İnovasyon” ödülünü; ultra ince dizüstü bilgisayar Swift 7 ve ince dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar Spin 7 Bilgisayar Donanımları ve Parçaları kategorisinde “Onur” ödülünü kazandı.

Acer Predator Z301CT oyun monitörünü, bilgisayar donanımları kategorisinde en büyük ödül olan “En İyi İnovasyon” Ödülü dahil olmak üzere monitörleri ve dizüstü bilgisayarları için üç CES 2017 İnovasyon ödülü kazandı.Ayrıca, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı Swift 7 ve dünyanın en ince dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı Spin 7 bilgisayar donanımları ve parçaları kategorisinde iki kez “Onur” ödülüne layık görüldü.

Bu prestijli programa dahil olan ürünler, 28 ürün kategorisinde en modern tüketici elektroniğindeki olağanüstü tasarımları ve mühendislikleri onurlandırmak için bağımsız endüstriyel tasarımcılar, bağımsız mühendisler ve medya mensuplarından oluşan seçkin bir panel tarafından değerlendirilmektedir.

16-12/09/1479297424_z321q_wp_03.jpg

Predator Z301CT monitörün aldığı En İyi İnovasyon Ödülü, jürinin bu cihazın bilgisayar donanımları kategorisindeki en etkileyici teknoloji olduğunu kabul ettikleri ve diğer tüm rakiplerinden daha yüksek puan aldığı anlamına gelmektedir.Predator Z301CT dünyanın ilk göz takip fonksiyonuna sahip(3) 21:9 kavisli monitörüdür. Monitörün göz takip teknolojisi bir oyuncunun yalnızca bir klavye ve fare erişimi olan rakiplerinden daha hızlı nişan almasına, hedeflemesine ve ateş etmesine yardım ederek kontrol araçları cephaneliğine sezgisel olarak katkıda bulunur.

Diğer önemli özellikleri arasında 30 inç 1800R kavisli ultra geniş full HD 2560x1080 ekran, NVIDIA G-Sync teknolojisiyle tekleme yapmayan görseller, hızlı bir 200Hz yenileme oranı, hızlı 4ms yanıt süresi ve 178 derece görüntüleme açıları mevcuttur.

16-12/09/1479297504_swift_7_02.jpg

Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı Acer Swift 7 bilgisayar donanımları ve parçaları kategorisinde CES 2017 İnovasyon Onur ödülüne layık görülmüştür.1 cm'den (0.39 inç) ince ve 1.1 kg ağırlığında olan bu cihaz, inanılmaz kolay taşınabilirliğe ve 9 saatlik pil ömrüne sahiptir.Üstün dayanıklılık ve çizilme direnci için Corning Gorilla Glass ile birlikte zarif, tümüyle alüminyum, yekpare bir tasarım sunar.Altın iç yüzeyi mat siyah dış yüzeyiyle tezatlık oluştururken, oluklu elmas kesim ekstra geniş bir Precision Touchpad modern ve şık bir görünüme sahip olmasını sağlar.

16-12/09/1479297508_spin_7_06.jpg

Dünyanın en ince dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı Acer Spin 7 de ayrıca bilgisayar donanımları ve parçaları kategorisinde CES 2017 İnovasyon Onur ödülüne layık görülmüştür.13 inç tümüyle alüminyum yekpare gövdesi dar bir çerçeveyle 14 inç Full HD IPS Corning Gorilla Glass dokunmatik ekran barındırır.Bu dönüştürülebilir bilgisayar 8 saate kadar pil ömrü sunarken, yalnızca 0.43 inç kalınlığı ve yalnızca 1.2 kg ağırlığıyla ister iş ister eğlence için son derece rahat taşınabilir.Dört farklı kullanım moduna sahip 360 derece menteşesi çeşitli uygulamalar için olağanüstü taşınabilirlik, esneklik ve kullanışlılık sağlar.

Prestijli CES İnovasyon Ödülleri, dünya çapında tüketici elektroniği üzerinde çalışan herkesi bir araya getiren CES 2017'in organizatörleri ve 1976'dan beri ürün tasarımında ve mühendisliğinde başarıları onaylayan Tüketici Teknolojileri Derneği (CTA)TM sponsorluğunda gerçekleşmektedir.

Yer alan ürünler mühendislik, estetik, tasarım kalitesi, amaçlanan kullanım/fonksiyon, kullanıcı değeri, mevcut olan benzersiz/özgün özellikler ve ürünün tasarım ve yeniliğinin pazardaki diğer ürünlerle doğrudan karşılaştırılmasına göre değerlendirilmektedir.

CES En İyi İnovasyon Onur Ödülü'ne layık görülen ürünler, pazara giren bazı en modern teknoloji ürünleri ve hizmetlerindeki yenilikçi tasarım ve mühendisliği yansıtmaktadır.

CES 2017 İnovasyon Onur Ödülü'nü kazanan ürünler, ürün kategorilerinin yanı sıra ürün adları, üretici bilgileri, tanımları, resimleri ve URL'lerinin bulunduğu CES.tech/Innovation, adresinde görülebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN