Akıllı diş fırçası Oral-B Genius 8000 tanıtıldı

Akıllı diş fırçası Oral-B Genius 8000 tanıtıldı

CES 2017 kapsamında görücüye çıkan sağlık odaklı teknoloji aygıtlarından biri de akıllı diş fırçası Oral-B Genius 8000 oldu.

Dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından biri olan CES’in 2017 ayağı heyecan verici teknolojik yeniliklere sahne oldu. On binlerce yeni ürünün tanıtıldığı dev etkinlikte akıllı tost makinesi, akıllı baston, akıllı çöp kovası gibi birbirinden ilginç fikirler görücüye çıktı. Tanıtılan ürünlerden biri de tanınmış diş bakım ürünleri üreticisi Oral-B’nin en yeni akıllı diş fırçasıydı.

Geçtiğimiz yıl da akıllı diş fırçası modelleri tanıtan şirket, 2017’ye de hızlı girdi. Tanıtılan Oral-B Genius 8000 modeli, Bluetooth özellikli ve akıllı telefonla birlikte kullanılıyor. Ağır sağlığına önem veren kimseleri inovasyon dolu bir diş fırçası şeklinde karşılıyor.

İlginç özelliği analiz için akıllı telefonun ön kamerasını kullanması, diş fırçalarken yapılan hataların tespiti ve bu doğrultuda sonuçlar sunuluyor. Bunun için ise akıllı telefonun banyo aynasına monte edilmesi gerekiyor. Fuar kapsamında, bu detayın pek de kullanışlı gelmeyebileceği görüşü yüksek sesle dile getirildi.

Ürünün diğer özellikleri arasında dişlerinize ve dişetlerinize çok fazla baskı uyguladığınızda uyarı göndermek, fırçalama sürenizin kısa olması halinde yine ayrı bir uyarı gibi faydalı detaylar yer alıyor.

Akıllı diş fırçalarının geldiği nokta her ne kadar ilginç olsa da kapsamın çok da değişmediği görülüyor.

CES 2017’ye dair öne çıkanları aktarmaya devam edeceğiz…

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN