Akıllı saat Casio WDS-F20 hakkında her şey

Akıllı saat Casio WDS-F20 hakkında her şey

CES 2017’de görücüye çıkan Android Wear 2.0 işletim sistemine sahip akıllı saat Casio WDS-F20’nin özellikleri ve fiyatı.

Casio, bir outdoor akıllı saat modeli olan WDS-F20’yi, ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen teknoloji fuarı CES 2017 kapsamında görücüye çıkardı. Tasarımıyla şirketin önceki modellerinden izler yansıtan akıllı saatin donanım ve yazılım özellikleri dikkat çekti.

Kalın ve pek de nazik görünmeyen akıllı saat, oldukça kalın ve geniş bir plastik kordonla geliyor. Bu da modelin tam olarak hedef kitlesine, yani maceraya meyilli kimselere hitap ettiğini gösteriyor. Her kıyafete uygun olmasa da outdoor kıyafetler için şaşmaz bir akıllı saat olabilir.

WDS-F20 modelinin öne çıkan özelliği askeri sınıf dayanıklılık sertifikası olan MIL-STD-810’a sahip olması. Özetle 50 metreye kadar su geçirmiyor ve darbeye dayanıklı. Tasarım açısından güçlü bir izolasyon yapısına, güçlü bağlantı ve contalamaya sahip olduğu belirtiliyor.

Cihaz, Android Wear 2.0’la birlikte gelirken, Casio’nun kendi geliştirdiği saat arka planları ve haritalama uygulaması gibi bir dizi ek yazılımsal özellik de sunuyor. Dahili GPS’e sahip olan model, saat ekranı üzerinden konumunuzun görülebilmesine imkan tanıyor. Kilit önem taşıyan nokta ise haritaların yüklenip çevrimdışı kaydedilebilmesi; akıllı saatin hücresel bağlantının iyi olmadığı zorlu doğa koşullarında efektif şekilde kullanılabilmesi esas alınmış durumda.

Mat ekranla gelen WSD-F20'nin, güneş ışığını yansıtmadığı detayı paylaşılıyor. Ürünle ilgili pil ömrü hakkındaki detaylar ise paylaşılmadı. Fiyatının ise ABD sınırları içinde 499 dolar olacağı açıklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN