Akıllı tost makinesi Griffin Toaster ile tanışın

Akıllı tost makinesi Griffin Toaster ile tanışın

Ekmek kızartılırken akıllı telefondan bildirim almak? Evet CES 2017 kapsamında duyurulan Griffin Toaster ile bu da mümkün…

On yıllar boyunca ekmek ve beraberindeki malzemelerle çok basit bir şekilde tost yaptınız. Hafif bastırılan tost makinesi, belki bir ısı ayarı ve düğme, teknoloji anlamında tüm bunların yanı sıra ‘artık olmuştur’ şeklindeki zamanlama kavramı yeterliydi.

CES 2017’de tanıtılan Griffin Toaster ise tost makinesinin de aslında akıllı olabileceğini ilan etti adeta. Gerekli olup olmadığı tartışılır ama ilginç özelliklere sahip olduğuna şüphe yok…

Aygıtın kullanım şekli son derece tanıdık; ekmekleri klasik bir kızartma makinesine yerleştirir gibi Griffin Toaster’a yerleştiriyorsunuz. Akıllı telefon üzerinden kızarmış ekmek profilinizi belirlemeniz bekleniyor ve unu programlayabiliyorsunuz. Mobil uygulaması ise size tostun hazır olduğunu hatırlatan bildirim gönderiyor.

YA UNUTURSAM?

Bu özellik, belki saçınızı fırçalarken ya da içerde gazetelere göz gezdirirken söz konusu olabilecek tostları unutma ve dolayısıyla ‘yanma’ ihtimalini engelleyebilir gibi görünüyor.

17-01/08/ekran_resmi_2017-01-08_11_06_06.jpg

NE KADAR GEREKLİ?

Ekmeklerin istediğiniz kıvamda hazırlanması ve size de unutma ihtimali için gönderilen uyarı bildirimi ilginç olabilir ama biraz fazla deneysel göründüğü görüşü de bir hayli konuşuldu.

Yine de Griffin Toaster’ın, sürprizlerle dolu bir fuar olarak tarihe geçen CES 2017’deki en gözde (ve ilginç) yeniliklerden biri olduğunu belirtelim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN