Davutoğlu Iğdır'da MHP bürosunu ziyaret etti

Davutoğlu Iğdır'da MHP bürosunu ziyaret etti

Başbakan Davutoğlu bir güne üç miting sığdırdı.İlk mitingini Ardahan'da yapan Davutoğlu ardından Kars ve Iğdır mitinglerini yaptı. Davutoğlu, Iğdır'da MHP seçim irtibat bürosunu da ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte partisinin Iğdır mitinginin ardından valilik yolundaki MHP seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Seçime az bir süre kala başlayan seçim araçlarına ve irtibat bürolarına yapılan saldırılara dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, Davutoğlu'nun bu ziyaretini olumlu bir davranış olarak değerlendirdi.

Bir günde 3 miting

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu bir güne üç miting sığdırdı. İlk mitingini Ardahan'da yapan Davutoğlu ordan Kars'a geçerek ikinci mitingini düzenledi. Davutoğlu, Kars mitinginden sonra özel uçak "ANA" ile saat 17.40'da Iğdır'a geldi.

Davutoğlu'nu Iğdır Havalimanı'nda Vali Davut Haner ile öteki ilgililer karşıladı. Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu da Iğdır'a geldi.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Iğdır'dan bütün Kafkas milletlerine sesleniyorum gelin birlikte yeni bir Kafkasya kuralım tarihi düşmanlıkları bırakalım hem Kafkas hem Balkan hem de Ortadoğu milletlerine bu çağrıyı sunduk.

Bizim dilimiz barış dilidir. Barış isteriz ama herkes de bilsin ki bir yerde bir zulüm varsa o zulmün karşısında ha bu Ağrı dağı kadar dimdik dururuz.

Bu topraklarda bir daha böyle bir zillet yaşanmayacak

Kılıçdaroğlu Ardahan'daydı Suriyelilleri geri göndereceğiz dedi. Can Azerbaycan kardeşlerimiz buraya özgürlük için yürüdüler CHP yönetimi sınırı kapadı.

Anadolu onları beklerken o yiğit insanlar teslim edildi CHP zihniyeti 146 kardeşimizi Ruslara teslim edildi ve şehit edildi. Allah şahit ki bu topraklarda bir daha böyle bir zillet yaşanmayacak.

Biz mazlumu zalime verir miyiz?

Şimdi Kılıçdaroğlu diyor ki Esed zulmünden gelen Türkleri geri göndereceğim aziz Iğdırlılar biz mazlumu zalime verir miyiz? Günlerdir Bahçeli'den bir ses çıkmıyor.

Ya demokrasiyi seçeceksiniz ya silahları

Bugün barış şarkısı çığıran Demirtaş 6-7 Ekim olaylarında insanları sokağa davet ediyordu. Ya demokrasiyi seçeceksiniz ya silahları ikisi bir arada olmaz. HDP tek parti döneminin CHP'si gibi.

İnadına kardeşlik, inadına barış

Iğdır'a doğalgazı en kısa sürede getireceğiz. Kardeşlik türküsünü Ağrı dağından haykıracağız. İnadına kardeşlik, inadına barış, inadına demokrasi diyeceğiz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN