Chrome'un Android versiyonunda artık bu da mümkün!

Chrome'un Android versiyonunda artık bu da mümkün!

Google, Chrome'un Android sürümü için yayınladığı bir güncellemeyle bir zahmeti daha ortadan kaldırdı!

Android cihazınızda bir web tarayıcısı üzerinde oynatılan videoları yalnızca sesleri için açmayı daha önce denediniz mi? Denediyseniz bunun pek de mümkün olmadığını zira video oynatılırken başka bir uygulamaya geçtiğinizde sesin de kaybolduğunu fark etmiş olmalısınız.

Artık yeni bir güncellemeyle web'deki videoların yalnızca sesinden yararlanabilecek ve bu esnada istediğiniz uygulamayı açabileceksiniz. Google tarafından Android için yayınlanan Chrome 54 beta versiyon kullanıcılar arka planda web videoları oynatmalarına ve videonun sesini dinlemeye devam ederken cihazlarında başka şeyler de yapmaya devam etmelerine olanak tanıyor.

CHROME 54 BETA İÇİN TIKLAYIN

Kullanıcılar bir web videosu açtıklarında bir ara vermeleri gerektiğinde kullanmaları üzere temel bir oynat/duraklat kontrollerine dair bir bildirim de alacaklar. Diğer yandan Chrome 54'ün nihai versiyonunun ne zaman herkesin kullanımına sunulacağına dair henüz bir açıklama yapılmış değil. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN