Bataryasıyla diğer telefonları şarj edebilen telefon: Cat S41

Bataryasıyla diğer telefonları şarj edebilen telefon: Cat S41

İnşaat ve madencilik ekipmanları üreticisi Caterpillar CES 2018'de yeni akıllı telefonu Cat S41'i tanıttı.

Geçtiğimiz yıllarda dünyanın en sağlam telefonunu ürettiğini iddia ederek şovunu yapan Cat, bu sene CES 2018'de bu şovuna devam ediyor. Yeni akıllı telefon Cat S41 bu sene de telefon üzerinde çeşitli deneyler yapmayı seven insanların favorisi olacak gibi görünüyor.

Ağır ve kalın bir telefon olan Cat S41, 2 metre mesafeye kadar düşmelere karşı korumalı. Tamamen su geçirmez olan telefon 2 metre derinlikte 1 saate yakın durabiliyor. Ayrıca cihaz şok, toz, nem, tireşim gibi şeylere karşı da dayanıklı.

Cat S41 su altında sorunsuz bir çekilde fotoğraf çekebiliyor. Piyasadaki birçok akıllı telefon su geçirmez olduklarını iddia etseler dahi su altı çekimi konusunda afallayabiliyor. Cat S41 ise bu konuda oldukça iddialı. Ayrıca elleriniz ıslakken ya da eldiven takılıyken kullanmakta da bir zorluk yaşamıyorsunuz.

Diğer telefonları şarj edebiliyor

Tüm bu özelliklerin yanında 5000mAh kapasiteli bataryayla gelen Cat S41 diğer telefonları şarj edebiliyor. Hatta şarj ettiğiniz telefon tüm bataryanızı emmesin diye bir limit ayarlamak bile mümkün.

5 inç ekran, 13MP arka, 8MP ön kamera ve 32GB dahili depolamayla gelen Cat S41 Amazon üzerinden $449 fiyat etiketiyle satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN