Battlefield 1 Beta indir! Battlefield 1 ne zaman çıkacak?

Battlefield 1 Beta  indir! Battlefield 1 ne zaman çıkacak?

Battlefield 1 Beta nasıl indirilir? Savaş oyunlarının vazgeçilmezi geri dönüyor. EA Games Battlefield 1 serisini piyasaya sürecek. Battlefield 1 Beta sistem gereksinimleri de belli oldu. Oyunseverlerini merakla beklediği oyun 1. Dünya savaşını konu alıyor. Peki Battlefield 1 ne zaman çıkacak?

Battlefield eski oyunu 1942 ile II. Dünya Savaşı'nda kendimizi bulmuştuk. EA Games yaptığı açıklama oyunun bizi I. Dünya Savaşı'na götüreceğini gösteriyor. Atlı ve teyyareli birliklerle savaşmaya hazır mısınız. Battlefiel 1'de zamanın ötesinde teknolojiye sahip silah ve araç gereçler olacak. Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox platformlarında oynanabilecek. Battlefield 1 Beta sürümüne kayıt olma linkini sizinle paylaşıyoruz. Haberimizde Battlefield 1 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtını bulabilirsiniz.

Fetih ve akın modları ile Karşımıza çıkan Battlefield 1 Beta'da at üstünde silah kullanılabilecek. Eyer çantalanızda çeşitli araç ve gereçler bulundurulabilecek.  Aynı zamanda atlar doğal tepkiler de verecek. Tanklar çok dayanıklı değiller ma yakın mesafede etkilliler. 

BATTLEFİELD 1 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Oyunun ön satış tarihi 18 Ekim oalrak belirlendi. 08.05.2016 tarihinde afişi yayınlanan Battlefield 1 21 Ekim'de resmi çıkışını yapacak. Türk oyunculara müjde! Oyunun Origin sayfasında Türkçe dil desteği de bulunacağı belirtildi.

BATLLEFİELD 1 BETA KAYIT İÇİN TIKLAYIN

Oyunun I.Dünya Savaşında geçeceği bilinmekte ancak oyun tamamen eski bir şekilde ilerlemeyecek flasbackler ile karakterimiz alternatif zamanlara gidebilecek.

BATTLEFİELD 1 BETA SİSTEM GREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10

DirectX Sürümü: 11

İşlemci: Intel Core i5 6600K veya AMD FX-6350

GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB ya da AMD Radeon HD 7850 2GB

Bellek: 8GB

İnternet Bağlantısı: 512kbps veya daha hızlısı

Boş Alan: 40GB

PS4 ARAYÜZÜ DEĞİŞTİ

Xbox One ya da PlayStation 4’te Battlefield 4’ü açtığınızda, bir şeylerin değiştiğini fark edeceksiniz. Battlefield severlere her şeyi tek noktadan halledebilecekleri, daha akışkan bir deneyim yaşatacak yeni bir Battlefield arayüzü yaptık. Bu arayüz ilk kez Battlefield 4’ün konsol sürümlerinde görücüye çıkıyor.

Görsel olarak sil baştan yapılan kullanıcı arayüzünde, arkadaşlarınızla oyun oynama yönteminizi de etkileyen bazı değişiklikler var. Mangalar’da (Squads) yapılan güncellemeler, arkadaşlarınızın yanında sorunsuz doğabilmenizi sağlayacak.,

BATTLEFİELD 1 ÖN SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN

Arayüzde gezdikçe fark edeceğiniz başka değişiklikler de var elbette. En önemlilerinden biri, size harita ve mod gibi şeyler tavsiye eden öneri motoru. Tüm Battlefield oyunlarını kapsayacak bu tek arayüz, bu yıl Battlefield 1’le birlikte çıkacağı için, bu arayüzü kullanan ve sahip olduğunuz Battlefield oyunları arasında kolayca geçiş yapabileceksiniz.

Battlefield 1’in 1. Dünya Savaşı’nda geçeceğine karar verdiğimiz anda, oyunda mutlaka atların da olması gerektiğini biliyorduk. Atlar, savaşın birçok cephesinde çok önemli bir rol oynamakla kalmıyor. Onlar aslında bu dönemi benzersiz kılan pek çok unsurdan biri. 1. Dünya Savaşı’nda eski dünya ile yeni dünya vahşi bir çatışmaya girdi. Bir tarafta tank ve uçaklar, diğer tarafta güçlü atlar.

BATTLEFİELD 1 BETA İKİ MODLA GELDİ

Battlefield 1 Beta’da El-Jifar’ın hemen doğusunda güneşin yakıp kavurduğu bir savaş meydanı olan Sina Çölü haritası olacak. Bir el Mazar köyünün dar sokaklarındaki piyade çatışmalarından nefes kesen uçurumların üstündeki it dalaşlarına kadar farklı ortamlarda savaşacaksınız. Şiddetli çarpışmalar sırasında kum tepelerini taktik avantaj olarak kullanmayı da öğrenmeniz gerekecek. Artık her şeyden ümidi kesmişken takviye birlikler yardımınıza koşacak: çöl kumlarını yarıp gelen, ölümcül bir Behemot olan Zırhlı Tren.

Fetih

Battlefield oyuncularının en sevdiği mod olan Fetih (Conquest), 64 oyuncunun hedefleri ele geçirmek için savaştığı büyük ölçekli bir oyun modu. Piyade ya da mekanize devasa ordulara şimdi de dehşet verici Behemotlar eklendi. Fetih modu, Battlefield'ın imzası haline gelen Topyekün Savaşın tüm unsurlarını içinde barındırıyor.

Akın

Saldıran kuvvetlerin, Savunan kuvvetin topçu saldırısı istemek için kullandığı Telgraf Direklerini bulup yok etmeye çalıştığı 24 oyunculu bir mod. Savunan kuvvetler telgraf direkleri civarına yerleştirdikleri patlayıcıları infilak ettirerek Saldıran kuvvetlerin heveslerini kursaklarında bırakabilirler. Telgraf Direkleri imha edilirse, Savunan taraf, bir sonraki bölgeye geri çekilip oradaki Telgraf Direklerini korumak zorunda kalırlar.

ATLARLA HÜCUM!

Battlefield 1’de atlar çok özel birlikler. Tanklar kadar dayanıklı olmasalar da yakın muharebede etkililer. Hız ve çeviklikleri sayesinde düşmanları toynaklarıyla ezebilir, sizi kılıç kullanmanıza yetecek kadar düşmana yaklaştırabilirler. Biraz geri durmayı tercih ediyorsanız, at üstünde ateşlenebilen orta menzilli güçlü tüfekleri kullanabilirsiniz.

Bomba kullanıldığında atlar, anti-vasıta saldırılarında bile etkili olur. Daha yavaş kalan mekanize vasıtaların çevresinde daireler çizip onları bombalarla taciz edebilirsiniz. Saldırı kapasitesinin yanı sıra atlar bir nevi hareketli ikmal istasyonu olarak da kullanılabilir. Oyuncular eyer çantalarından mühimmat ve bandaj atarak silah arkadaşlarının hayatta kalmasına yardım edebilir.

16-08/31/battlefield-1-22.jpg

At üstünde daha büyük bir hedef olduğunuzdan, düşmana fazla yaklaşmak tehlikeli olabilir (atlar binicisinden çok daha fazla cana sahip olsa da ölümsüz değildir), yine de sürekli hareket edip hız avantajını kullanırsanız çok etkili olabilirsiniz.

Ekipman ekranından at üstünde doğabilir ya da karşınıza çıkan bir ata binebilirsiniz. At üstündeyken onun tüm silah ve cihazlarına erişiminiz olur. Oyundaki diğer vasıtalarda olduğu gibi, piyade olarak savaşmak isterseniz attan inebilirsiniz (fakat biri gelip atınızı çalabilir). Oyundaki diğer vasıtalarla ortak yanları var diye ata binmek vasıta kullanmakla aynı şey diye düşünmeyin. Atların, motosiklete binmek gibi bir his vermemesi, aksine, doğal olarak, ata binmek gibi bir his vermesi için ekibimiz çok çalıştı.

Battlefield 1’e at koymanın zorluğu, insanların ondan normal bir vasıta tepkisinin ötesinde şeyler bekleyecek oluşuydu. Bir uçurum kenarında araba içindeyseniz, gaza bastığınızda uçurumdan aşağı yuvarlanıverirsiniz. Ama aynı uçuruma atla yaklaştığınızda, atın korkmasını ve ilerlemeyi reddetmesini beklemektir doğal olan. Gözüpek ve sadık olabilirler, fakat uçurumlardan ölüme atlayacak kadar değil.

Atın bazı durumlarda kendi kendine tepki vermesine yönelik çok ciddi bir kodlama, animasyon, seslendirme, çizim ve tasarım çalışması yapıldı. Battlefield 1’de atınızın tehlikelerle karşılaştığında gerçekçi tepkiler vermesini sağlamak istedik. Sığ suya girebilir, ama denize girip açıklara doğru yüzemez. Bir engele doğru dört nala giderseniz, ya ondan kaçınmaya ya da üstünden atlamaya çalışır. Karakterli bir varlık olarak at, etrafında olup bitene tepki verecek. Umarız siz de onunla savaşa girdiğinizde sizinle iletişim içinde olduğunu hissedersiniz.

Battlefield 1 Beta nasıl indirilir? Savaş oyunlarının vazgeçilmezi geri dönüyor. EA Games Battlefield 1 serisini piyasaya sürecek. Battlefield 1 Beta sistem gereksinimleri de belli oldu. Oyunseverlerini merakla beklediği oyun 1. Dünya savaşını konu alıyor. Peki Battlefield 1 ne zaman çıkacak?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN