Bebekler için teknoloji (Video) | CES 2017

Bebekler için teknoloji (Video) | CES 2017

CES 2017 bünyesinde yer alan bebek teknolojileri bölümünde anneler ve bebekleri için hayatı kolaylaştıracak ve güzelleştirecek pek çok ürünle karşılaştık. İşte o ürünler ve videoları.

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2017'de bebek ürünlerine yönelik özel bir bölüm vardı. Bu bölümde gezerken karşımıza çıkan en ilginç ürünleri sizler için derledik. İşte karşınızda o ürünler.

Akıllı Bebek Yatağı

Akıllı bebek yatağı sadece bebeğinizi sallamakla kalmıyor, aynı zamanda yataktaki pozisyonu, nefes durumu, kalp atışı gibi bilgileri de akıllı telefon veya tabletlerinize gönderiyor. Bebeğiniz rahat uyusun, siz dinlenirken o akıllı yatağına emanet.

Teknolojik Bebek Baskülü ve Bakım Masası

Bu çözüm sayesinde bebeğinizi doktora götürmeden pek çok bilgiye erişmenizi mümkün hale geliyor. Bebeğinizin ağırlığından, vermeniz gereken mamanın miktarına kadar pek çok bilgiyi ölçen ve cep telefonunuza gönderen bu ürünü seveceksiniz.

Bebeğinizin Eşyalarını Işıkla Temizleyin

Bu cihaz ultraviyole ışınlar kullanarak bebeklerin kullandığı biberon, emzik ve benzeri eşyaların üzerindeki bakterileri yüzde 99,99 oranında temizliyor. Artık bebeklerin günlük eşyalarını kaynatarak temizleme devri sona eriyor.

Emziren Anneler için Süt Makinesi

Bebek sahibi anneler bilir; bebekleri emzirmek kolay bir iş değildir. Pek çok anne özellikle bu süreç içinde ciddi sıkıntılar yaşayabilir. İşte bu sebeple anne sütünü sağmak için geliştirilen ve CES 2017'de tanıtılan bir ürün pek çok anne için çözüm niteliği taşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN