Beyaz renkli Xiaomi Mi MIX iddialı geldi

Beyaz renkli Xiaomi Mi MIX iddialı geldi

Xiaomi, tüm zamanların en büyük ekranlı akıllı telefonlarından Mi MIX modelinin yeni versiyonunu CES 2017’de lanse etti.

İlginç akıllı telefonların lanse edildiği CES 2017’de Xiaomi CEO’sunun sahneye çıktığı ve elindeki devasa modeli havaya kaldırdığı an unutulmazlar arasına girebilir. Tamı tamına 6.5 inçlik ekrana sahip olan, çerçevesiz tasarımıyla ilgi gören Xiaomi Mi MIX’in sadece siyah renkteki versiyonu satıştaydı, beyaz rengi de geldi.

6.5 inç ekranlı ve Android işletim sistemli modelde sunulan çözünürlük değeri 1080p. Yuvarlatılmış köşelere sahip (2.5D) olan modelin normal bir 5.5 inç ekranlı akıllı telefonla aynı ölçülerde olduğu ifade ediliyor.

Alışılmışın dışında bir şekilde 17:9 ekran En/boy oranına sahip olan seramik gövdeli akıllı telefon, ünlü Philippe Starck tarafından tasarlandı. Ekranı ‘çerçevesiz’ görünümü ile etkileyici. Sedefli, çizilmeye dayanıklı yüzeye sahip olan modelin ‘benzersiz’ olduğu da aktarılan detaylar arasında.

Çin’de satışlarına başlanacağı kaydedilen modelin 3.499 Yuan fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Bu fiyat basit bir döviz kuru dönüştürücüsü üzerinden çevrildiğinde yaklaşık 1.880 TL’ye tekabül ediyor. Dolayısıyla Xiaomi’nin bu modeli Çin pazarı için ‘lüks’ modellerden biri olacak.

Bazı ülkelerde de satışa sunulması bekleniyor. Türkiye için ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

CES 2017'de çok sayıda akıllı telefon tanıtıldı. Bunlar arasında dikkat çekenlerden biri de Xiaomi Mi MIX oldu. İddialı tasarım çizgilerinin başka modeller için de ilham verici olabileceği görüşü dile getirildi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN