Bundle dünyanın en iyi mobil haber uygulamaları arasına girdi

Bundle dünyanın en iyi mobil haber uygulamaları arasına girdi

Son yılların en başarılı girişimlerden biri olan mobil haber okuma uygulaması Bundle, küresel pazarların da ilgisini çekti.

Google Play’de tüm dünya genelinde Editörün Seçimi olmayı başaran Bundle, dünyanın dört bir yanındaki en iyi uygulamalar arasında yerini almış oldu. 

Bundle daha önce de birçok kez App Store’da ve Google Play’de “En iyi Uygulamalar” arasında gösterilmişti. Ancak küresel arenada bu kadar prestijli bir alanda yer alması Bundle’ın büyümesinde çok daha önemli bir rol oynayacağa benziyor.

16-11/08/screenshot-2016-11-08-181618.png

Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde toplam 600 binden fazla kullanıcıya ulaştığını ve hızlı büyümesini devam ettirdiğini öğrendiğimiz Bundle’ın ekibi, yakın dönemde yine global pazarda önemli bir işbirliğine imza atacaklarını belirttiler. Dünyanın en önemli üç telefon üreticisinden birinin küresel pazarlama ekiplerinin dikkatini çektiklerini ve onların isteği üzerine pazarlama faaliyetlerinde yer verilecek özel bir Bundle sürümü çalıştıklarını bildirdiler.

Belli ki ilerleyen günlerde Bundle ile ilgili daha birçok güzel haber sunacağız.

Bundle ücretsiz olarak Appstore ve Google Play store'dan indirilebiliyor: http://bndl.tw/app

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN