CES 2017 'Tüketici Elektroniği Şovu' için geri sayım başladı

CES 2017 'Tüketici Elektroniği Şovu' için geri sayım başladı

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı tüketici elektroniği etkinliği Consumer Electronic Show 2-8 Ocak 2017 tarihlerinde, Las Vegas'da gerçekleşecek. Karar etkinliği yerinde takip edecek.

Günlük hayatımızın vazgeçilmez araçlarına dönüşen elektronik ürünler her yıl olduğu gibi bu sene de il önce dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği olan CES'de göz önüne sunulacak.

CES Kapılarını Açıyor

Her yılın Ocak ayının ilk haftası Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen ve tüm tüketici elektroniği sektörüne ait gelişmelerin değerlendirilip, sektör ve medya ile paylaşıldığı Tüketici Elektroniği Şovu 2017'de kapılarını yine açmaya hazırlanıyor.

Bu sene 50. kez düzenlenecek olan şov 2-8 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

Etkinlik 2017'nin Trendlerini Belirleyecek

Her yıl olduğu gibi bu sene de CES 2017'ye dünyanın en büyük tüketici elektroniği firmaları katılacak. Samsung, LG, Sony, Huawei, Panasonic, Philips gibi firmaların yanında Toyota, BMW, Mercedes, Ford gibi otomotiv üreticilerinin de ilgisini çeken etkinliğe175 binden fazla ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Karar.com'da Fuarda Olacak

Karar.com ekibi olarak etkinlik boyunca Las Vegas'da yerinde takip edeceğiz. CES 2017 ile alakalı tüm duyuru ve gelişmeleri anlık olarak okuyucu ve takipçilerimizle paylaşacağız.

Geçen sene benzer şekilde katıldığımız CES 2016 ve CES Asia 2016'ya ait değerlendirme videolarını aşağıda izleyebilirsiniz.

CES 2016 Değerlendirmesi

CES 2016 Asia Değerlendirmesi

Bizi takip etmeye devam edin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN