CES 2017'de Eureka Park rekorlarını tazeleyecek

CES 2017'de Eureka Park rekorlarını tazeleyecek

Ocak ayında gerçekleşecek dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2017'de yer alan girişimlere özel Eureka Park kendi rekorlarını yenileyecek.

5-8 Ocak arasında gerçekleşecek olan CES 2017 içinde yer alan ve girişimlere özel olan Eureka Park bu sene 33 ülkeden katılan 600'den fazla girişimi misafir edecek.

Eureka Park'a katılan girişimler 50 bini endüstri profesyoneli olmak üzere 170 binden fazla ziyaretçinin karşısına çıkacak ve ürünleri ile ülkelerini tanıtma şansı yakalayacaklar.

Bu sene altınce kez ziyaretçilere sunulacak Eureka Park alanına Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Yeni Zelanda ve Ukrayna ilk kez ülkelerine özel alanlar ile katılacak.

Ayrıca fuara ABD Ticaret Bakanlığı, Uluslararası Ticaret organizasyonları gibi önemli kurumlar da katılacak. Bu organizasyon ve kurumlar fuar katılımcılarına uluslararası ticaret alanında destek ve bilgi sağlayan görüşmeler gerçekleştirecek.

Eureka Park 2012 yılından bu yana katılımcılarına 100 milyar doların üstünde yatırım kazandıran eşsiz bir fırsat alanı niteliği taşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN