Cildi güzelleştiren Samsung S Skin ile tanışın

Cildi güzelleştiren Samsung S Skin ile tanışın

Cildi analiz eden, sorunları keşfedip tedavi uygulayan bu ilginç sağlık aygıtı, Samsung tarafından geliştirildi ve oldukça iddialı...

Samsung, Türkiye’nin en çok satan telefon markası. Dünya üzerindeki tablo da buna benzer, ancak şirketin çok farklı kategorilerde ürünleri bulunduğu biliniyor. İşte bunlardan biri de –ilginç olduğuna şüphe yok- cilt bakımı alanında geliştirilen S Skin son derece pratik aygıt.

Bir akıllı telefon gibi görünse de aslında cildin hidrasyon seviyesi, kızarıklık ve melanin durumunu inceliyor. Daha da iyisi cildin daha iyi hale gelmesi için mikro iğnelerle küçük bir terapi fonksiyonu da sunuyor. Özetle teknoloji fuarı CES 2017’de görücüye çıkan Samsung S Skin sizi oldukça kompakt bir şekilde güzelleştirmeye yarıyor.

17-01/08/ekran_resmi_2017-01-08_11_06_55-1483908732.jpg

Elle tutularak kullanılan cihazın üzerinde kameralar, ışık ve iletkenlik sensörleri ile oluşan bir kombinasyonla geliyor. Bu sayede cildi değerlendirip sonuçlara göre cilde ışık yansıtıyor. Ciltteki eksikliklerin ölçümlenmesinin ardından ise hafif bir bakım programı uygulanmaya başlanıyor. Örneğin deriye besleyiciler enjekte eden mikro iğneler kullanılabiliyor.

Açıklamaya göre ciltte gözle görülür bir fark yaratmak için birden fazla tedavi gerekli. Ürünle birlikte bir dizi ek paket, krem, vb'nin de satın alınması söz konusu olabilir gibi görünüyor. 

Henüz konsept aşamasında olduğu belirtilen Samsung S Skin’in seri üretime geçip geçmeyeceği henüz netlik kazanmasa da CES 2017’nin en sağlıklı teknoloji ürünleri arasında yer aldığını ifade etmek yanlış olmaz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN