Facebook hesabımı nasıl dondururum? Facebook hesap sayfası ve ayrıntılar...

Facebook hesabımı nasıl dondururum? Facebook hesap sayfası ve ayrıntılar...

Yazımızda 'Facebook hesabımı nasıl dondururum?' sorusunun cevabını bulabilirsiniz. Ayrıca Facebook hesap sayfasının tüm ayrıntılarını da sizler için derledik. Facebook hesabını kapatmak yerine dondurabilirsiniz. Facebook ''un kullanıcılarına sunduğu hesap dondurma imkanı hesap silme imkanı ile aynı değil. İşte Facebook hesabı dondurma işlemi hakkında tüm merak edilen ayrıntılar...

Pek çok kullanıcın gündeminde olan 'Facebook hesabımı nasıl dondururum?' sorusunun detayları ve  Facebook hesap sayfası hakkında merak edilenleri yazımızda bulabilirsiniz. Popüler sosyal medya platformu ve arkadaşlık sitesi Facebook'ta hesabınızı dondurmak istediğiniz zaman yeniden açabilirsiniz ve arkadaşlarınız ile birlikte yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz. Peki Facebook hesabını kapatmak isteyenler ne yapacak? İşte Facebook'tan hesabınızı dondurmanın yolu...

Facebbook, oldukça popüler bir sosyal medya platformu. Bazen kullanıcılar facebook hesaplarını dondurabiliyor ve ya silebiliyor. Sizde Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız bu işi nasıl yapacağınızı yazımızdan öğrenebilirsiniz.

FACEBOOK HESAP DONDURMA NASIL YAPILIR? 

Faceboook hesap dondurma nasıl yapılır kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Yazımızda Facebook'un kullanıcılara sunduğu tüm hizmetler var. Örneğin Facebook hesabını dondurmak isteyenlerin Messenger hesabını aktif kalmaya devam eder. Grup yöneticileri adınızla birlikte gönderilerinizi ve yorumlarınızı görmeye devam edebilir. Ya da arkadaşlarınız, kendi arkadaş listelerinde adınızı görmeye devam edebilir. 

FACEBOOK HESABI DONDURMA

- Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapın.

- Ardından "Ayarlar" bölümüne gidin.

- Sonrasında "Genel" seçeneğine tıklayın.

- "Hesabı Yönet" seçeneğini takip edin ve "Hesabımı dondur" deyin.

FACEBOOK AYARLARI YARDIM SAYFASI: https://tr-tr.facebook.com/help/android-app/473979946001513

FACEBOOK HESABINIZ DONDURULDUĞUNDA NELER OLUR? 

- Profilinizi sizden başka kimse göremez.

- Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler görünmeye devam edebilir.

- Arkadaşlarınız arkadaş listelerinde adınızı görmeye devam edebilir. Bunu arkadaşlarınız sadece arkadaş listelerinden görebilir

- Grup yöneticileri adınızla birlikte gönderilerinizi ve yorumlarınızı görmeye devam edebilir.

18-09/18/facebook-hesabi.jpg

4 İTALYAN'A FACEBOOK'TAN YASAK

Sosyal medya ağı Facebook üzerinden göçmenlere yönelik ırkçı ve şiddet içerikli mesajlar yazan 4 İtalyan, 6 ay boyunca Facebook'a girmeme ve bu sürede göçle ilgili kitap okuyup film izleyerek mahkemeye bunlarla ilgili yorumlarını içeren bir "ödev" sunma cezası aldı.

Venedik kentinde yaşayan 34-56 yaşları arasındaki 4 İtalyan, Facebook'a göçmen ve mültecilerle ilgili yazdıkları ırkçı ve şiddet içerikli mesajlar yüzünden mahkemelik oldu.

İtalyan basınındaki haberlere göre bu 4 kişi geçen yıl Temmuz ayında göçmenler hakkında "Pis insanlar, ölmeliler, biriyle karşılaşırsam üzerine akü asidi dökeceğim ki burada istenmediklerini anlasınlar", "Onlar içindeyken binayı yakalım" gibi mesajlar yazdı.

Irk, etnisite, milliyet ve dine dayalı nefret propagandası ile şiddete teşviki yasaklayan Mancino Yasası'nı ihlal ettikleri gerekçesiyle bu 4 İtalyan hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Venedik'te görülen davada mahkeme, sanıkların 6 aylık bir deneme sürecine tabi tutulması ve nihai hükmün bu 6 ayın sonunda verilmesi kararı aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN