Facebook ve Instagram'da erişim sorunu

Facebook ve Instagram'da erişim sorunu

Instagram ve Facebook'ta erişim sorunu yaşanıyor. Facebook ile Instagram'ın çökmesinin ardından kullanıcılar açık kalan tek platform olan Twitter'da paylaşım yapıyor.

Global sosyal medya platformları Facebook ile Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Her iki platforma da zaman zaman erişim sıkıntısı görülüyor. Kimi kullanıcılar sadece yazı postları paylaşabilirken, fotoğraf ve videolu paylaşımlarda daha büyük sıkıntı yaşanıyor.

18-11/20/screenshot_1-1542723352.jpg

MOBİL DE WEB DE SORUNLU

Mobil uygulamadan Instagram'a erişemeyen kullanıcılar web arayüzünü denediklerinde, "Oops, an error occurred." (Bir hata meydana geldi) uyarısı alıyor. Yetkililere dünya çapında yaşanan sorunla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

FACEBOOK DA AYNI ŞEKİLDE

Instagram'da yaşanan sorunun bir benzeri Facebook'ta da yaşanıyor. Giriş yapan kullanıcılar paylaşım yapmakta sıkıntı yaşıyor.

KULLANICILAR TWITTER'A YÖNELDİ

Facebook ve Instagram'da yaşanan erişim sorununun ardından kullanıcılar sorun   yaşamadıkları Twitter'a döndü. Dünyanın dört bir yanından Facebook'un çöktüğüne dair   tweet atan kullanıcılar, tepkilerini #FacebookDown etiketiyle paylaşıyor.

Twitter Dünya Gündemi'nin ilk sırasında #FacebookDown etiketi yer alırken, "Facebook and Instagram" öbeği de aynı şekilde TT listesinde bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN