Facebook ve İnstagram'da erişim sorunu

Facebook ve İnstagram'da erişim sorunu

Sosyal medya uygulamaları Facebook ve Instagram kullanıcıları, uygulamalarda yaşanan teknik aksaklık nedeniyle genel bir erişim problemiyle karşı karşıya kaldı. BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, yaşanan sorunla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

Saat 16.30 sularında başlayan problem sonrası kullanıcılar gönderi paylaşmada, sayfa akışlarını yenilemede ve ödeme kanallarında problemler yaşadı.

Instagram ve Facebook için şirketten resmi bir açıklaması gelmesi beklenirken, yaşanan aksaklık sonra otomatik bilgilendirme mesajında; “Facebook bakım nedeniyle şu anda kapalı ancak birkaç dakika içerisinde normale dönecektir. Bu sırada, bu mesajı neden gördüğün hakkında daha fazla bilgi alabilirsin. Biz siteyi geliştirirken gösterdiğin anlayış için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, 'Facebook ve Instagram'da Amerika, Avrupa, Güney Amerika başta olmak üzere küresel çapta teknik bir problem olduğu raporlandığını' duyurdu.

17-08/26/ekran-resmi-2017-08-26-185505.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN