Fiat 124 Spider Türkiye fiyatı ne kadar? Teknik özellikleri ve iç tasarımı

Fiat 124 Spider Türkiye fiyatı ne kadar? Teknik özellikleri ve iç tasarımı

Büyük bir heyecanlar beklenen Fiat 124 Spider Türkiye'de tanıtıma açıldı. Fiat Düzce Bayisi'nin açılış töreninde, markanın sporcu modeli 124 Spider Türkiye'de ilk defa tanıtıldı. Peki herkesin merak ettiği fiyatı ne kadar? Tasarım, performans, iç tasarım ve teknolojik özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz. İşte tüm detaylarıyla Fiat 124 Spider Türkiye fiyatı ve aracın teknik özellikleri hakkında merak ettikleriniz.

Yeni Spider, geçtiğimiz aylarda tanıtılmıştı. Şimdi ise Türkiye topraklarına indi. Otomobilin İtalya'dan Türkiye'ye kargo uçağı ile getirildiği belirtildi. Peki Fiat 124 Spider Türkiye fiyatı ne kadar? Teknik özellikleri ve iç tasarımında ne gibi özellikleri var? Fiat 124 Spider'da 1.4 litrelik MultiAir motor görev yapıyor. Bu motordan üretilen güç 160 beygir. Otomobil İngiltere'de 19 bin 545 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte tüm detaylarıyla araç hakkında merak ettikleriniz.

FİAT 124 SPİDER TANITILDI

Açılışın ardından plazayı gezen protokol üyelerine sürpriz hazırladığını belirten Simge Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, Fiat 124 Spider'ın yeni kasasını tanıttı. Durdu, İtalya'dan kargo uçağı ile getirilen ve Türkiye'de ilk defa tanıtılan aracın yakın zamanda satışa sunulacağını açıkladı. 124 Spider adı ile piyasaya sürülecek tek kapı ve çift kişilik aracın, üstü de açılabiliyor.

TÜRKİYE'DE İLK

Fiat 124 Spider'da 1.4 litrelik MultiAir motor görev yapıyor. Bu motordan üretilen güç 160 beygir. Otomobil İngiltere'de 19 bin 545 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Öte yandan Türkiye'de ilk defa tanıtılan aracın yakın zamanda satışa sunulması planlanıyor.

16-10/22/4_d.jpg

FULL LED TEKNOLOJİSİ

Virajlarda dönüş yönünü aydınlatan, sürüşe duyarlı ön far sistemi (AFLS),far silecekler, yağmur ve gece sensörü ile FULL LED teknolojisine sahip farlar, her koşulda kontrol ve görüş kalitesi sağlıyor.

TASARIM HARİKASI BİR ARAYÜZ

Her fonksiyonu kullanıcı dostu arayüzüyle yönetebildiğiniz 7 inçlik dokunmatik ekran 3D navigasyon, DAB radyo ve 9 hoparlör, WIFI ve bluetooth bağlantısı iki USB portu ve AUX girişi... Aradığınız her şey 124 Spider'da!

SES SİSTEMİ

Dördü koltuk başlığında olmak üzere toplam 9 hoparlöre sahip Bose ses sistemi, hem açık hem kapalı tavanda en yüksek ses kalitesi sunuyor.

16-10/22/cq5damweb12801280.jpeg

ÇİFT KİŞİLİK

FİAT Düzce Bayisi Simge Otomotiv'in Üçköprü mevkisindeki yeni hizmet binasının açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışta, FİAT'ın efsane otomobili Murat 124'ün yeni kasasını tanıtıldı. 124 Spider adı ile piyasaya sürülecek tek kapı ve çift kişilik aracın, üstü de açılabiliyor.

"25 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLADIK"

Koç Holding'in, Türkiye'de ilk otomotiv sanayi hamlelerini gerçekleştiren topluluk olduğunu aktaran Çimen, şu değerlendirmede bulundu: "Topluluğumuzun çatısı altında Tofaş, Ford Otosan, Türk Traktör, Otokoç, Avis ve Budget gibi kuvvetli sanayi aynı zamanda da ticaret şirketlerimizden oluşan çok geniş bir portföyümüz var. Türkiye'de geçen yıl araç üretiminin yüzde 46'sını şirketlerimiz yaptı. Yaklaşık 660 bin tane üretim yaptık. Dünya ölçeğinde de oldukça önemli bir sayı. Ürettiğimiz 660 bin aracın 440 binini dünyanın dört bir yanına ihraç ettik. Yurt içinde yüzde 25 pazar payına sahibiz. 11 markaya üretim yapıyoruz. 10 marka için yurt içinde satış ve satış sonrasında hizmet veriyoruz. Geçen yıl grup şirketlerimiz sadece otomotiv grubunda 35 milyar dolar ciro yaptı. 25 bin kişiye de istihdam sağladık. "

FİAT 124 SPİDER BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN...

16-10/22/fiat_124_spider_-_la_auto_show_2015_-23121899872-_-cropped.jpg

Büyük bir heyecanlar beklenen Fiat 124 Spider Türkiye'de tanıtıma açıldı. Fiat Düzce Bayisi'nin açılış töreninde, markanın sporcu modeli 124 Spider Türkiye'de ilk defa tanıtıldı. Peki herkesin merak ettiği fiyatı ne kadar? Tasarım, performans, iç tasarım ve teknolojik özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN