GetContact numaramı nasıl kaydetmişler? GetContact silme işlemi nasıl yapılır? GetContact nedir?

GetContact numaramı nasıl kaydetmişler? GetContact silme işlemi nasıl yapılır? GetContact nedir?

GetContact silme işlemi nasıl yapılır? GetContact ile telefonumu nasıl kaydetmişler sorgulaması yapılabilirken, bir yandan da uygulamanın tehlikeli olduğunu düşünenler silme işlemlerini merak ediyor. GetContact telefon rehberinde isminizin nasıl kaydedildiğini öğrenmek oldukça basit. Peki GetContact'tan telefon numarası nasıl silinir, hesap nasıl kapatılır? İşte merak edilenler.

GetContact hesap silme işlemi nasıl yapılır? Bu günlerde en çok indirilen ve kullanılan uygulama olan GetContact ile sizi telefona nasıl kaydettiklerini görebiliyorsunuz. GetContact uygulamsının ise tehlikeli olduğu son günlerde konuşuluyor. GetContact uygulamasını silmeden önce hesap silme ve daha sonra da telefon numaranızı kaldırmanız gerekiyor. Bu işlemlerin nasıl yapıldığını ve GetContact uygulaması hakkındaki tüm detayları haberimizde sizlelre paylaşıyoruz. 

GETCONTACT HESAP VE TELEFON NO SİLME İŞLEMLERİ

Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir. Otomatik yenileme, satın aldıktan sonra kullanıcının iTunes Hesap Ayarlarına giderek kapatılabilir. Etkin abonelik süresi boyunca geçerli aboneliğin iptali yasaktır. Ödemeler satın alma işleminizi onayladığınızda iTunes hesabınızdan tahsil edilecektir. Otomatik yenilemeler abonelik süresi bitiminden 24 saat öncesine kadar iptal edilmediği sürece yenilenir. Aboneliklerinizi şu adrese girerek iptal edebilirsiniz : https://support.apple.com/en-us/HT202039

GetContact üzerinde yer alan numaranın varlığından rahatsız olabilirsiniz. Bu en doğal hakkınız. GetContact numara silme işlemi gerçekleştirmek ise oldukça kolay ve herkesin yapabileceği bir iş. Bu işlemi gerçekleştirmek adına ilk olarak https://www.getcontact.com/tr/unlist linkini ziyaret edin ardından telefon numaranızı yazıp doğrulama yaparak çıkış yapın. Oldukça basit ve kolay.

Getcontact ile tüm sistemlerden numara sildirilebilir mi?

CIA, TrueCaller, Spy Number ve GetContact gibi uygulamaların database'ine yüklenmiş olan telefon numaranızı saniyeler içerisinde nasıl silebileceğinizi anlatıyoruz. İlginç bir yöntem olan GetContact'in Unlist özelliği sayesinde önce sisteme telefon numaranız ile kayıt oluyor daha sonra numaranızı tüm sistemlerden sildiriyorsunuz.

1. Adım: GetContact'in Unlist sayfasını buraya tıklayarak açın.

2. Adım: Unlist bölümüne telefon numaranızı girin ve Unlist butonuna tıklayın.

3. Adım: Daha sonra GetContact'e numaranız ile kayıt olun. Bu kayıt işlemi sırasında doğrulama kodu size mesaj olarak gelecek.

4. Adım: Sisteme kayıt olduktan sonra Unlist sayfasından numaranızı sildirin.

5. Adım: GetContact'in mobil uygulamasını indirin ve giriş yapın. Daha sonra Ayarlar>Gizlilik bölümünden hesabınızı silin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN