Gmail oturum aç, Gmail giriş,Gmail kaydol!

Gmail oturum aç, Gmail giriş,Gmail kaydol!

Gmail oturum açma ve Gmail giriş ayarları için haberimizi inceleyebilirsiniz. Her gün binlerce kişi Gmail hesaplarına ulaşmak için çaba sarf ediyor. Biz de haberimizde Gmail oturum açma ve Gmail kaydolma seçeneklerini sunuyoruz. Google tarafından sunulan hizmetler her gün değişiyor. Gmail hizmeti de bunlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. İşte Gmail oturum açma, Gmail giriş ve Gmail kaydolma seçenekleri...

Gmail giriş için ve Gmail oturum açma için gerekli olan tek şey kullanıcı adınız ve şifrenizdir. Bu bilgiler ile haberimizde verdiğimiz bağlantılara tıklayarak Gmail hesabınızı aktif edebilirsiniz. Gmail oturum açma için, Gmail giriş ve Gmail kaydolma için ayrı ayrı sizlere bağlantı linkleri vereceğiz. Buralara tıkladığınız takdirde Gmail girişinizi başarılı bir şekilde yapabilirsiniz.

Gmail oturum açma içi tıklayınız

Gmail giriş için tıklayınız

Gmail kaydolma için tıklayınız

GMAİL KİŞİ ENGELLEME ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

Gmail kişi engelleme özelliğini kullanmak için gelen maili açmanız ve yanıtla seçeneğinin yanında yer alan alta doru ok şeklinde olan simgeye tıklamanız gerekiyor. Açılan pencerede "xxx kişisinin gönderilerini engelle" şeklinde bir ibare yer alacak. Buna tıkladığınız takdirde artık o kişiden asla e-posta almayacaksınız. Engelli kişilerin göndermiş olduğu e-postaları ise "Engelli" etiketi altında görüntüleyebilirsiniz.

HESABINIZI VEYA HİZMETLERİNİZİ SİLME

Artık Gmail veya Google+ gibi belirli Google hizmetlerini kullanmak ilginizi çekmiyorsa bu hizmetleri buradan silebilirsiniz. Hatta tüm Google Hesabınızı bile silebilirsiniz.

GMAİL ŞİFREMİ HATIRLAMIYORUM

Önceden herhangi bir Google ürününde (Gmail, Google+ veya YouTube gibi) oturum açtıysanız zaten bir Google Hesabınız vardır. Söz konusu ürün için oluşturduğunuz kullanıcı adını ve şifreyi kullanarak denemek istediğiniz yeni Google ürünlerinde oturum açabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN