Google ve YouTube çöktü | Google ve YouTube ne zaman gelecek?

Google ve YouTube çöktü | Google ve YouTube ne zaman gelecek?

17 Şubat cumartesi günü itibariyle YouTube ve Gmail'e erişim sağlanamıyor. Google'ın en çok kullanın servislerinden biri olan YouTube ve Gmail'a neden girmiyor? İnternet kullanıcıları Google ve YouTube çöktümü sorusunu araştırırken Google ve YouTube ne zaman gelecek sorusunu da merak ediyor.

Milyonlarca insanın arama motoru Google ve YouTube çöktü mü? Bugün öğle saatlerinden sonra saat 14:30’dan hemen sonra büyük bir kitle Google’a ulaşmakta büyük problem yaşadı. Sistemin çöktüğü haberleri bir anda yayıldı. Özellikle görsellere ulaşmakta zorlanan yurttaşlar bir süre büyük zorluk yaşadı.  Peki Google ve YouTube çöktü mü? Ayrıca  Gmail'e erişim sağlanamıyor. Peki sistem ne zaman gelecek

 Bugün öğle saatlerinden sonra saat 14:30’dan hemen sonra büyük bir kitle Google’a ulaşmakta büyük problem yaşadı. Peki Google ve YouTube çöktü mü?  Gmail'e erişim neden sağlanamıyor? Teknik sorunların düzeltilmesinin ardından google yeniden erişilmeye başlandı. Ancak sorunlar henüz tam olarak çözülmüş değil. Peki Google ve YouTube ne zaman gelecek

GOOGLE ÇÖKTÜ MÜ?

İkii markanın da Türkiye servisi bugün öğleden sonra 14:30’dan sonra bir süreliğine çöktü. Özellikle yapılan görsel aramalarında istedikleri görsellere ulaşamayan milyonlarca kişi isyan etmenin eşiğine geldi.

Henüz Google konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Bu durumun uzun süredir yaşanmayan büyük çaplı bir sorun olarak dikkati çekti.

18-02/17/google.jpg

ADSENSE REKLAMLARI ÇIKMIYOR?

Google’ın arama fonksiyonlarının yanı sıra Adsense reklam hizmetlerinde de büyük sorun yaşandı.

Youtube, Google Drive, Google Play Store, Analytics, Google Webmasters / Search Console'e kısıtlı erişim sağlanmaktadır.

Not: Google' nin adsense web sitesi açılmıyor veya reklamlar çıkmıyor. Sorunun kaynağı belli değil. Web sitenizde reklamlar çıkmıyorsa beklemeniz önerilir.

Teknik sorunların düzeltilmesinin ardından google yeniden erişilmeye başlandı. Ancak sorunlar henüz tam olarak çözülmüş değil.

Dünyadaki en büyük arama motoru Google ve yine dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube çöktü mü? İkii markanın da Türkiye servisi bugün öğleden sonra 14:30’dan sonra bir süreliğine çöktü. Özellikle yapılan görsel aramalarında istedkleri görsellere ulaşamayan milyonlarca kişi isyan etmenin eşiğine geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN