Instagram'da 4K dönemi başlıyor

Instagram'da 4K dönemi başlıyor

Son çıkan haberlere göre Instagram profesyonel video içerikleri için ayrı bir bölüm hazırladığı söyleniyor. Peki Instagram neden böyle bir hazırlık içerisine giriyor?

Milliyet'in haberine göre Instagram, 4K çözünürlüklü program ve videoların gösterileceği ayrı bir bölüm oluşturabilir. Tıpkı Facebook'un Watch veya Snapchat'in Discover bölümlerine benzer nitelikte olacağı söyleniyor.

KULLANICILARI YÖNLENDİRECEK

Instagram'ın oluşturduğu bu bölümde videoların dikey formatta gösterime uygun olarak düzenleceği gelen haberler arasında bulunuyor. İçerik üreticilerine herhangi bir gelir yapılacağı konusunda henüz bilgi paylaşılmadı. Fakat paylaşılan 4K videolara kullanıcıları alışveriş sitelerine yönlendirecek bağlantıların da olacağı söyleniyor.

Şirketin konuyla ilgili açıklamayı 20 Haziran'da yapılacağı söylentiler arasında yer alıyor. Yeni 4K video bölümü Instagram'ın keşif bölümüne mi eklenecek, yoksa başka bir sekmede mi sunulacak, henüz belli değil.

.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN