Instagram'a anlık canlı yayın özelliği geldi - Teknoloji haberleri

Instagram'a anlık canlı yayın özelliği geldi - Teknoloji haberleri

Sosyal medya üzerinden canlı yayın özelliği Instagram'da da başladı. Facebook'tan farklı olarak canlı yayınlar anlık olacak ve tekrar izlenemeyecek.

Sosyal medya üzerinden canlı yayın özelliği Instagram'da da başladı.

Bir süre önce stories (hikayeler) özelliğini devreye sokarak etkileşim rakamlarını artıran Instagram, günlük yaklaşık 100 milyon kullanıcısına biraz farklı bir canlı yayın deneyimi sunacak. Facebook'un aksine Instagram'da yapılan canlı yayınlar tekrar izlenemeyecek. Bir başka deyişle anlık olacak.

'ÖNE ÇIKANLAR' OLACAK

Özel bir algoritma ile inşa edilen "keşfet" sayfası aracılığı ile "öne çıkarılan" canlı yayınları izlemek de mümkün olacak.

Instagram'ın canlı yayın kaynağı, uygulamanın "stories" için ayırdığı bölümde yer alacak.

VİDEO MESAJ ÖZELLİĞİ DE GELDİ

Facebook'un 2012'de 1 milyar dolara satın aldığı Instagram'ın duyurusunu yaptığı bir diğer özellik ise "direkt video mesaj".

Direkt video mesajlar sonsuza dek silinmeden önce yalnızca iki kez izlenebilecek.

Şirketten yapılan açıklamada, "geçicilik" yani kaydedilemez olmalarının, bu iki yeni özelliğin de temelini oluşturduğu vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN