Instagram'a zoom özelliği geldi!

Instagram'a zoom özelliği geldi!

Popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu olan Instagram yeni özelliğini kullanıcılarına sundu. Bu özellik ile fotoğraf ve video yakınlaştırılıyor. Instagram resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Dünya üzerinden yüz milyonlarca üyeye sahip olan Instagram yeni bir özelliği daha hayata geçirdi. Geçtiğimiz dönemde "Stories" özelliğiyle büyük ilgi gören ve bununla birlikte özelliğin Snapchat'in temel fonksiyonuna ciddi benzerlikler göstermesiyle ağır eleştirilen alan Instagram, paylaşılan fotograflara zoom yapabilme kabiliyeti sunuyor.

TÜM İÇERİKLERE ZOOM KABİLİYETİNİ SUNUYOR

İlk bakışta Instagram'ın zoom kabiliyetini tüm içeriklere sunduğu dikkat çekiyor. Zira keşfet bölümünden timeline ekranına ve hatta profil resimlerine kadar her fotografı yakınlaştırabilmek mümkün. Multi Touch (çoklu dokunma) fonksiyonun hayat bulduğu günden bu yana kullanılan iki parmakla resimleri büyütme fonksiyonundan güç alan Instagram'ın her geçen gün yeni bir revizyonla son kullanıcının karşısına çıkması sosyal medya savaşlarındaki rekabetin güçlü tarafında olduğunu gösteriyor.

ÖZELLİKTEN İLK IOS KULLANICILARI FAYDALANACAK

Yapılan açıklamada da belirtildiği gibi Instagram zoom özelliği bugünden başlayarak ilk olarak iOS kullanıcıları için aktif edilecek. Android uygulamasına ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN