iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, Türk Telekom mağazalarında 14 Ekim’de satışa sunulacak

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, Türk Telekom mağazalarında 14 Ekim’de satışa sunulacak

Merakla beklene iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 14 Ekim'de Türk Telekom mağazalarından satışa sunulacak. Apple'ın muhteşem cihazlarının tüm özellikleri haberimizde. iPhone 7'ye 30 Eylül itibari ile www.turktelekom.com.tr adresinden ön sipariş verilebilecek.

Teknolojiseverlerin heyecan içinde beklediği iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 14 Ekim'den itibaren Türk Telekom mağazalarında. 30 Eylül itibari ile Apple'ın yeni nesil akıllı telefonlarına ön sipariş imkanı tanınıyor. İşte detaylar...

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, geçtiğimiz günlerde Apple tarafından dünya tanıtımı yapılan, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı 14 Ekim tarihinden itibaren Türk Telekom mağazalarında satışa sunacak.

30 EYLÜL'DEN İTİBAREN ÖN KAYIT

Kullanıcılar, geliştirilmiş kamera sistemi, üstün pil ömrü, suya ve toza dayanıklılık gibi özellikleriyle şimdiye kadar sunulan en üstün teknolojiye sahip iPhone modelleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için 30 Eylül tarihinden itibaren www.turktelekom.com.tr adresinden ön kayıt yapabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN