iPhone 7 ve Apple Watch 7 Ekim'den itibaren Turkcell'de satışa çıkıyor

iPhone 7 ve Apple Watch 7 Ekim'den itibaren Turkcell'de satışa çıkıyor

Apple'ın merakla beklenen mobil cihazı iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Apple Watch Series 2, 7 Ekim'den itibaren Turkcell tarafından satışa sunuluyor.

Teknolojiseverlerin heyecan ile beklediği yeni nesil iPhone 7 ve Apple Watch'un 14 Ekim'de satışa sunulacağı duyurulmuştu. Turkcell'den yapılan açıklamaya göre 7 Ekim itibari ile teknolojinin son harikaları ön siparişe çıkacak. turkcell.com.tr üzerinden satışa çıkacak olan iPhone 7 ve Apple Watch fiyatlarının bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

7 EKİM'DE SATIŞA SUNULUYOR

Turkcell bugüne kadarki en gelişmiş iPhone modelleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple’ın yeni nesil akıllı saati Apple Watch Series 2’yi Türkiye’de satışa sunuyor. Turkcell'liler 7 Ekim’den itibaren yeni iPhone modellerini ve Apple Watch Series 2 ile Apple Watch Series 1 model akıllı saatleri Turkcell.com.tr’den ön sipariş vererek alabilecekler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN