iPhone’a özel flaş kılıfı geliştirildi

iPhone’a özel flaş kılıfı geliştirildi

CES 2017’nin en ilginç akıllı telefon kılıfı şüphesiz Lumee Duo. Bu kılıf, telefonu korumanın yanı sıra loş ortamda daha net fotoğrafları mümkün kılıyor.

CES 2017’de teknolojinin birçok yönüne tanıklık edildi. Karar Teknoloji ekibi olarak yerinden takip ettiğimiz yılın en önemli teknoloji fuarında dikkat çeken yeni ürünlerden biri de iPhone’a özel flaş kılıfı Lumee Duo’ydu.

Tanınmış isim Kim Kardashian'ın birçok kez kendi iPhone’unda kullandığı, ilginç bir ticari ilişkinin söz konusu olduğu Lumee, son yılların öne çıkan mobil aksesuar üreticilerinden. Şirketin yeni modeli ise son derece ilginç bir fikre dayanıyor.

FOTOĞRAF MERAKLILARINA HİTAP EDİYOR

Lumee Duo adlı telefon aksesuarı, iPhone’a takıldıktan sonra önden ve arkadan LED aydınlatmalarla geliyor.

Düşmeye dayanıklı ve Lumee’nin önceki modellerine göre çok daha ince tasarıma sahip Duo’nun LED ışıkları, özellikle karanlık ortamlarda veya loş ışıklı bir yerde daha aydınlık fotoğrafları mümkün kılıyor. iPhone’un flaşının gücüne adeta güç katıyor.

17-01/10/ekran_resmi_2017-01-10_12_06_01.jpg

FİYATI AÇIKLANDI

Apple onaylı ürünün teknoloji şirketinin kendi mağazalarında da (Apple Store) satışa sunulacağı, fiyat etiketinin ise ABD için 69,95 dolar olacağı belirtiliyor. Renk alternatifleri siyah, altın ve gül renginde. Uyumlu modeller Apple iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6 ve 6 Plus.

Fotoğraf meraklılarının ilgisini çekmesi beklenen bu modeli yakında Kim Kardashian’ın sosyal medya paylaşımlarında görmek olası.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN