Japonya’da selfie çeken otomat çılgınlığı!

Japonya’da selfie çeken otomat çılgınlığı!

Japonya’da yükselen trend selfie/özçekim, ilk kez bir içecek firmasının otomat makinelerine taşındı. İcecek satın alındığında selfie çekimi gerçekleştiriliyor

Teknoloji dünyasında öncü ülkelerin başında gelen Japonya’da son yılların en ciddi trendlerinden selfie ya da özçekim, ilk kez bir içecek firmasının otomat makinelerine taşındı.

Otomattan icecek satın alındığında selfie çekimi gerçekleştiriliyor, çekilen fotoğraflara çerçeveler eklenebiliyor ve üstelik bir mesajlaşma uygulaması kullanılarak paylaşım da gerçekleştiriliyor…

Bir mesajlaşma uygulaması ile yürütülen işbirliği kapsamında geliştirilen selfie çeken otomat makinesi, teknik olarak gerçek bir selfie olmasa da prensipleri ve paylaşıma imkan tanıyor olması ile oldukça ilgi çekici bir otomatın önünü açıyor.  

15-10/19/10020101.jpg

Söz konusu otomat makinesinin Japonya’da hızla yaygınlaştığı belirtilirken, kısa süre içinde ülkede hayli popüler olacağı düşünülüyor. Çeşitli dillerdeki versiyonlarının da başka ülkelerde kullanıma sunulacağı kaydediliyor.

Doğu Asya ülkesinde fotoğraf çeken kabinler hala çok yaygın. Bu nedenle selfie çeken otomatın da ilgi göreceği tahmin ediliyor. Bakalım teknoloji ve ilginç fikirler başka hangi örneklerle karşımıza çıkacak. Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN