Katlanabilir Samsung geliyor

Katlanabilir Samsung geliyor

Samsung, uzun süredir geliştirdiği katlanabilir cep telefonu modelini bu yılın kasım ayında muhtemelen kamuoyuna tanıtacak.

KARAR / ALMANYA

Samsung zorlu cep telefonu piyasasında uzun süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir cep telefonu ile rakiplerine fark atmaya çalışacak. Katlanabilir cep telefonu 7 ya da 8 inç büyüklüğünde ekrana sahip ve katlandığında bir cüzdanı anımsatan görüntüsü var. CNBC televizyonuna konuşan Samsung Mobil Cihazlar Bölümü Başkanı DJ Koh, söz konusu cihazın kamuoyuna sunumunun bu yılın kasım ayında gerçekleşebileceğini söyledi.

18-09/06/-wqe7bw3f20-_pshele1z1a.jpg

YILLARDIR GELİŞTİRİLİYOR

Samsung’un katlanabilir cep telefon geliştirdiğine dair spekülasyonlar 7 yıldır sürüyordu. Samsung, Valley ve Winner adında projeler geliştirmiş 2011 yılında Galaxy X adında bir prototipi kamuoyuna tanıtmıştı. Eğilebilir bir cep telefonu ise ilk kez 2013 yılında kamuoyuna gösterilmişti.

FAZLA AYRINTI YOK

IFA Berlin Fuarı’nda CNBC’ye konuşan Koh, katlanabilir cep telefonunun geliştirilmesinin çok zorlu bir süreç olduğunu ve sürecin hemen hemen sonuna geldiklerini belirterek, "Artık piyasaya sürmenin vakti geldi’’ diye konuştu. Ancak ayrıntılar hakkında bilgi vermedi. Telefon hakkında kısa bilgiler veren Koh, katlanmış halde de bile telefonun bir çok fonksiyonlarının kullanılabileceğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN