LG CordZero Stick Vacuum ile tanışın

LG CordZero Stick Vacuum ile tanışın

Uçak motorundan hızlı çalışan motoru ve teleskopik sapıyla bu şarjlı süpürge gelecekten gelmiş olabilir…

Yılın merakla beklenen teknoloji fuarı CES 2017, ABD'nin Las Vegas şehrinde devam heyecan verici yeniliklere sahne olmaya devam ediyor. İlgi çekici sayısız ürün ve hizmetin ilk kez kamuoyunun karşısına çıktığı etkinlikte eve dair inovatif teknolojilerin sayıca fazlalılığı ilgi çekiyor...

CES 2017’de görücüye çıkan ilgi çekici tüketici elektroniği ürünlerinden biri de LG CordZero Stick Vacuum. Teoride bir şarjlı süpürge olan aygıt, inanması güç performans özellikleri ile dikkat çekiyor...

Küçük alanların ya da yere dökülen kırıntıların temizliği ile geliştirilen bu kompakt elektrikli süpürge, bir uçak motorundan daha hızlı döndüğü iddia edilen motoruyla ilgi çekiyor. İki adet pille çalışıyor ve teleskopik bir sap yardımıyla kolaylıkla kontrol edilebiliyor.

Diğer öne çıkan özellikleri arasında beş adımlı filtrasyon sistemi, 140 W emiş gücü, küçük tozları yakalamak için ek özellik ve beraberinde gelen kıvırma fırçası rulosu da var. Ancak modelin ciddi bir rakibi de var: Dyson. Şirketin benzer özelliklere sahip ürünü olduğu biliniyor.

LG CordZero Stick Vacuum için satışların önümüzdeki yaz itibarıyla başlayacağı duyurulurken fiyat konusu henüz netlik kazanmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN