LG’den uygun fiyatlı akıllı telefon

LG’den uygun fiyatlı akıllı telefon

CES 2017 kapsamında yeni bir bütçe dostu akıllı telefon daha duyuruldu: LG Stylus 3.

Güney Kore merkezli tüketici elektroniği şirketi LG, yılın en önemli teknoloji fuarlarından CES 2017’de ilk kez lanse edileceği kaydedilen yeni Stylus 3 modeli hakkındaki detayları kamuoyuyla paylaştı.

Mütevazı fiyat etiketli modelleri ile tanınan Stylus serisinin en yeni üyesi, Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle geliyor olmasıyla dikkat çekiyor. Android 7.0 Nougat, geçtiğimiz aylarda yayınlanmasına karşın birçok üst seviye akıllı telefonda dahi önyüklü halde sunulmuyor.

LG marka yeni akıllı telefon, orta segment olarak nitelendirilen ve genel olarak ülkemizde 1000 TL altı fiyatlarla edinilebilen sınıfta konumlanıyor. Bununla birlikte yeni LG Stylus 3’ün parmak izi okuyucusu ve dokunmatik ekran kalemi gibi ayırt edici bir dizi yönü de bulunuyor.

Akıllı telefon modeliyle ilgili öne çıkan diğer teknik detaylar ise şöyle sıralanıyor:

  • 5.7 inç 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran
  • 3 GB RAM
  • 16 GB dahili depolama kapasitesi
  • 8 MP ön/13 MP arka kamera
  • 3200 mAh pil kapasitesi
  • 149 gram ağırlık
  • 7.4 mm kalınlık

LG'nin geçtiğimiz yılın şubat ayında duyurduğu Stylus 2'ye göre Stylus 3'te pil kapasitesini yükselttiği dikkatlerden kaçmıyor. Stylus 2'deki pil 3000 mAh seviyesindeydi. Öte yandan diğer birçok donanımsal özelliğin benzer olduğu görülüyor. 

LG’nin, Stylus 3 ile birlikte bazı yeni modellerini de yerinden izleyeceğimiz CES 2017 kapsamında duyurması bekleniyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN