Medya Devleri de CES 2018'de boy gösterecek

Medya Devleri de CES 2018'de boy gösterecek

CES 2018 dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği. Bununla birlikte bünyesinde medya ve yayıncılık teknolojilerine özel bir öblümü de barındırıyor.

Consumer Electronic Association (CTA) tarafından düzenlenen ve dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği olan CES, bünyesinde bulunan medya sektörüne yönelik yeniliklerin tnaıtılacağı C Space bölümü için baş konuşmacıların lsitesini açıkladı.

A&E Networks CEO'su Nancy Dubuc, Comcast Cable Reklam Direktörü Marcien Jenckes, Discovery Communications CEO'su David Zaslav, LionTree LLC CEO'su Aryeh Bourkoff, PepsiCo Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Küresel Marka Geliştirme Yöneticisi Kristin Patrick, MediaLink Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Michael E. Kassan ve Başkan Yardımcısı Wenda Harris Millard ile YouTube Ticari Sorumlusu Robert Kyncl C Space'de gerçekleştirilecke konuşmaları yapacaklar.

Konuşmalar; 10 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 11: 30'da Monte Carlo's Park Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek.

CES ve kurumsal kıdemli başkan yardımcısıKaren Chupka yaptığı açıklamada; "Medya ve içerik alanındaki en üst düzey oyuncuların ilgisini çekmekten dolayı heyecanlıyız. Konuşma yapacak bu önemli isimler bizlere iş dünyasının, tüketici medya alışkanlıklarını anlamak ve zengin içerik sunmak ve paylaşma noktasındaki fikirlerini aktaracak" dedi.

CES bünyesinde yer alan C Space, dünyanın yenilikçi pazarlamacılarını ve reklam öğelerini bir araya getiriyor ve aynı zamanda medya sektöründeki yıkıcı eğilimleri ve marka pazarlama ve eğlenceye dair geleceğin teknolojilerini ziyaretçilere sunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN