İnternet TV'si Netflix, Vodafone'da

İnternet TV'si Netflix, Vodafone'da

Vodafone, 190’ı aşkın ülkede 83 milyonun üzerinde üyesiyle dünyanın "en büyük" internet televizyonu olan ve kısa bir süre önce Türkçe hizmet vermeye başlayan Netflix’in Türkiye’de iş birliği yaptığı "ilk" operatör oldu.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Netflix, Vodafone 4.5G Red tarifeleriyle birlikte iki farklı paket halinde sunulacak.

Vodafone’un Netflix tanıtımına özel olarak geliştirdiği yeni "4.5G Red 10" tarifesindeki aboneler hiçbir ek ücret ödemeden, diğer Red aboneleri ise ayda sadece 9,90 TL’ye 1 GB internet paketi alarak 83,99 TL değerinde 3 aylık hediye Netflix üyeliğine sahip olabilecek.

Ayda 69 TL’den satışa sunulacak yeni "4.5G Red 10" tarifesiyle abonelere 10 GB mobil internet, her yöne 2000 dakika, Vodafone’lular ve sabit hatlarla sınırsız konuşmanın yanı sıra Vodafone TV, Call+, GüvenliNet, Güvenli Depo (+500 GB yedekleme alanı), Spotify Premium veya Digiturk Play Sinema Paketi'nden oluşan zengin 4.5G servislerinden yararlanma imkanı da sağlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Netflix’in dijitalleşmenin ulaştığı boyutları göstermesi bakımından önemli bir örnek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Netflix gibi online içerik sağlayıcıların sunduğu tüketilebilir içerik çözümleri, akıllı telefon ve mobil veri kullanımının arttığı günümüzde dijitalleşmenin en önemli açılımlarından biri oldu. Vodafone olarak, dijital dönüşüm vizyonumuz doğrultusunda dünyanın lider içerik sağlayıcılarıyla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda dünyanın en büyük internet televizyonu Netflix’in Türkiye’de iş birliği yaptığı ilk operatör olduk. Netflix ile içerik servislerindeki gücümüzü artırırken, Türkiye’de bir ilk olan bu iş birliğiyle Red’li abonelerimize Netflix üyeliğini tarifelerimize ek tekliflerle sunuyoruz. Vodafone Red kullanıcılarına en iyi Vodafone 4.5G deneyimini sağlamak üzere zengin internet ve içerik servisleri sunmaya devam edeceğiz."

İSTANBUL/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN