Netflix'te gizli kategorileri bulmayı sağlayan Chrome eklentisi

Netflix'te gizli kategorileri bulmayı sağlayan Chrome eklentisi

Küresel internet televizyon ağı Netflix'te gizli kategorileri bulmayı sağlayan Google Chrome eklentisi geldi.

Bazen çok fazla seçeneğin arasında kaybolmak ya da neye karar vereceğini bilememek oldukça normal. Bazen de insan ne istediğini bilmiyor. Bu yüzden, Netflix menüsünde uzun süre yukarı aşağı gezinip duruyoruz.

Tecrübeli Netflix kullanıcıları, Netflix'in URL'lerinde kullanılıp çok spesifik bir kategoriye erişimi sağlayan kodlar olduğunu bilirler. Bütün URL'leri aramak, o URL'ler arasından seçim yapmak da ayrı zor; Netflix'te 15.000 civarında film grubu var.

Webtekno'dan Emre Ömer Zehir'in haberine göre, Google Chrome eklentisi olan Better Browse ise Netflix resmi sitesinin ana sayfasında bu gizli kategorileri görmeyi sağlıyor.

Eklentinin haberi, House of Cards'ın 6 ve son sezonunun tanıtımında geldi. Kevin Spacey'nin cinsel saldırı suçlamaları sonrasında kadrodan atılmasıyla beraber dizinin akıbeti merak konusu olmuştu. Bu sezon, Robin Wright'ın canlandırdığı Claire Underwood'un etrafında şekillendirilmiş olsa da, dizi hayranlardan beklenen ilgiyi görmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN