New Balance ve Intel'in akıllı saati RunIQ CES'te tanıtıldı

New Balance ve Intel'in akıllı saati RunIQ CES'te tanıtıldı

New Balance ve Intel'in birlikte geliştirdiği spor odaklı akıllı saat RunIQ, teknoloji fuarı CES 2017 kapsamında tanıtıldı.

Teknoloji şirketleri açısından yılın en önemli fuarlarından biri olan CES 2017’de ilginç bir detay da bu seneye damgasını vurmuş durumda: Giyim ve teknolojinin birlikteliği. Bunun örneklerinden biri köklü teknoloji markası Intel’in konforlu yürüyüş ve koşu ayakkabıları ile tanınan New Balance ile birlikte geliştirdiği akıllı saat RunIQ.

Sporcular için geliştirilen akıllı saat tasarımı ve teknik detayları ile ilgi çekiyor…

RunIQ, şık tasarımlı bir akıllı saat; 1.39 inçlik AMOLED ekranla geliyor. Intel Z34XX işlemcisi ile birlikte üründe 4 GB depolama alanı ile 512 MB RAM bulunuyor. Son derece klasik bir akıllı saat donanımı sunan modelin şarjı ise 24 saat boyunca kullanıma imkan tanıyabiliyor.

GPS özellikli New Balance RunIQ, bu sayede başta konum bilgisi olmak üzere hareket edildiğinde katedilen mesafenin hesaplanmasında başarılı bir teknoloji vaat ediyor.

Üründe ayrıca kalp ritmi ölçer de var, bu da koşu sırasında fazla artan kalp atış hızına yönelik bir uyarı ile birlikte spor severlerin dostu olan bir özellik.

17-01/07/newbalancelede-980x420.jpg

RunIQ, Android uyumlu bir akıllı saat, WiFi veya Bluetooth üzerinden akıllı telefonunuzla eşleştirmeniz gerekiyor. Intel ve New Balance tarafından geliştirilen modelle birlikte bir de PaceIQ model isminde Bluetooth kulaklık tanıtıldı.

Ön siparişleri alınmaya başlanan RunIQ için duyurulan resmi ABD fiyatı 299 dolar, PaceIQ fiyatı ise 109,99 dolar şeklinde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN