Nintendo Switch ile her yerde oyun oynamak mümkün | Nintendo Switch özellikleri ve fiyatı

Nintendo Switch ile her yerde oyun oynamak mümkün | Nintendo Switch özellikleri ve fiyatı

Oyun konsollarına bir yenisi daha ekleniyor. Sektörden uzak kalan Nintendo yeni oyun konsolu Nintendo Switch ile geri dönüyor. Ciddi gerileme yaşayan şirket bu konsol ile her yerde oyun imkanı sunuyor. Nintendo Switch özellikleri ve fiyatına haberimizden ulaşabilirsiniz. Elimizden düşmeyecek cihaz hakkında tüm ayrıntılar.

Nintendo resmi olarak yeni oyun konsolu Nintendo Switch'i tanıttı. Tüm merak edilenler artık yanıt buldu. Tahminen mart ayında satışa sunulacak Nintendo Switch ile 9. nesil oyun konsollarını başlatacak. Oyunlar kartuş sistemi ile çalışacak? İşte tüm merak edilenler, Nintendo Switch özellikleri ve fiyatı...

Hürriyet'te yer alan habere göre taşınabilir olmasıyla mobil olarak oyun deneyimi sunan Nintendo Switch aynı zamanda evde televizyona bağladığınız bir ev konsolu haline de gelebiliyor. Bir anlamda hibrit oyun konsolu diyebileceğimiz Nintendo Switch bir tablet gibi ekranda oyun deneyimi sunarken Switch Dock adı verilen aparatla da sabit konsol halini alıyor.

NİNTENDO SWİTCH TANITIM VİDEOSU

Açıkçası herkes Nintendo'dan ses getirecek ve piyasayı altüst edecek bir geri dönüş beklese de Japon oyun şirketi yeni konsolunda üst seviye oyunlar yerine daha giriş - orta grafik kalitesindeki oyunlara yönelmiş. Zaten mobil bir oyun konsolu olması da üst düzey "sistem canavarı" diyebileceğimiz oyunları desteklemeyeceğinin bir simgesi.

Aslında Nintendo Switch'i standart bir mobil cihaza göre daha üst seviye oyunları çalıştırabilen ancak AAA+ seviyesindeki oyunları çalıştıramayan; PS4 / Xbox One ve akıllı telefon / tabletler arasında bir oyun deneyimi sunan konsol olarak da tanımlayabiliriz.

350 AVRO

Nintendo'nun yeni oyun konsolu Nintendo Switch, 2017'nin Mart ayı itibarıyla satışa sunulacak. Tahmini olarak Nintendo Switch'in fiyatı 350 Avro olacak.

16-10/21/nintendo_switch_100.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN