Samsung Galaxy Note 7'nin üretimi askıya alındı

Samsung Galaxy Note 7'nin üretimi askıya alındı

Bir türlü gündemden düşmeyen Samsung Galaxy Note 7 özellik bakımında piyasanın en iyi telefonu olarak kullanıcılara sunulmuştu. Ancak Note 7'de yaşanan batarya problemi şirketi kabusun içine soktu. Son günlerde Note 7'nin de patladığı haberleri gelmeye başlayınca telefonun üretimi askıya alındı.

Samsung Electronics Co Ltd., yedek cihazlarındaki alev alma sorunundan dolayı, Galaxy Note 7 akıllı telefonlarının üretimini askıya aldı.

Reuters'in Güney Koreli Yonhap haber ajansına dayandırdığı haberde, Note 7'lerin üretiminin askıya alınma kararının Çin ve ABD'deki otoritelerle birlikte alındığı vurgulandı.

Yonhap'ın ismini vermeyen kaynaklara dayandırdığı haber ile ilgili nasıl bir yol izleyeneceği, kullanıcıların ne yapacağına dair Samsung'tan bir yorum gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN