Note 9’da beklenmedik hata

Note 9’da beklenmedik hata

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 9 Ağustos’ta tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy Note 9’da beklenmedik bir hata ortaya çıktı. Kullanıcıların belirttiği hataya göre Galaxy Note 9’un ekran kenarında ışık sızıntısı sorunu var.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 9 Ağustos’ta tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy Note 9’da beklenmedik bir hata ortaya çıktı. Bir anda tartışmalara konu olan hatanın tüm telefonlarda bulunmaması sorunun hangi serilerde ve nasıl çözümleneceği sorularını akıllara getirdi.

18-08/30/resized_0c0ba-fd889aadiydogs.jpg

Yurt dışındaki bazı kullanıcılar Galaxy Note 9’un ekran kenarı ile metal çerçeve arasında ışık sızıntısı olduğunu belirtti. Söz konusu hatanın “Dikkat dağıtıcı olduğunu belirten kullanıcılara karşı kavisli ekrandan kaynaklı bir yansıma olduğunu savunan kullanıcılar da mevcut. Hatta birkaç Galaxy S9 ve Note 8 kullanıcısının da söz konusu sorundan muzdarip olduğu katılara geçmiş durumda.

Türkiye’de Samsung’un adı geçen cihazlarında her hangi bir sorun yaşayan kullanıcı şikayeti bulunmuyor. Yurt dışında bazı kullanıcıların yaşadığı söz konusu sorun için Samsung kanadından bir açıklama yapılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN