Nvidia oyunculara özel tasarladığı dev monitörü tanıttı

Nvidia oyunculara özel tasarladığı dev monitörü tanıttı

Nvidia’nın BFGD (Big Format Gaming Display) adı altında tanıttığı 65 inçlik dev monitör Shield ile birlikte yüksek performans oyun deneyimi sunuyor.

Neden büyük ekranlı düşük gecikme süresi vadeden bir oyuncu monitörü yok? Ya da neden oyun oynamak özel üretilmiş büyük televizyonlar yok? Nvidia bu soruları kendisine sormuş ve ortaya 65 inç boyutunda ekranıyla oyucular için üretilmiş bir monitör çıkartmış.

CES 2018 kapsamında tanıtılan BFGD oyuncular için özel üretilmiş bir monitör. Nvidia’nın G-Sync teknolojisi sayesinde ekranda yırtılma gibi görüntü problemlerini engelleyerek kusursuz bir deneyim vadeden TV, Nvidia’nın iddiasına göre son derece duyarlı ve ekran boyutuna oranla sunduğu deneyim açısından eşsiz bir ürün. 

4K çözünürlüğe sahip cihaz 120Hz tazeleme hızı sunuyor. Bu da boyutuna göre oldukça tatmin edici bir miktar. 1000 nit parlaklığa çıkabilen bu dev ekran DCI-P3 renk aralığı sunuyor. 

Nvidia Shield ile birlikte geliyor

Görüntü teknolojisindeki gücünün yanı sıra BFGD’yi özel kılan unsurlardan biriside oyun konsolu Nvidia Shield ile birlikte geliyor olması. 4K HDR teknolojisini destekleyen Android işletim sistemli cihazın BFGD ile birlikte geliyor olması son derece dikkat çekiyor. 

Nvidia’nın oyuncuların için özel ürettği bu monitörün fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Cihazın bu yaz sonuna doğru piyasaya çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN