Yüksek ses kavgasına son: Bu hapörleri sadece siz duyuyorsunuz - CES 2017

Yüksek ses kavgasına son: Bu hapörleri sadece siz duyuyorsunuz - CES 2017

CES 2017'de bir Fransız firmasının sergilediği ilginç hoparlör sesi sadece belirli bir noktaya odaklamayı başarıyor. Yüksek ses yüzünden çıkan kavgalar son buluyor.

CES 2017 bünyesinde yer alan Eureka Perk içinde Fransa'y özel bir bölüm yer alıyordu. Bu bölümde ürününün sergileyen Akoustic Arts isimli firmanın çözümü oldukça ilginç bir özelliğe sahip.

Bir bal peteğine benzeyen hoparlör sesi sadece belli bir noktaya odaklıyor. Eğer doğru noktada durmazsanız sesi duyamıyorsunuz.

Özellikler ev, ofis gibi ortamlarda kulaklık takmaktan rahatsızlık duyan ancak dinlediği müzik ile çevresini rahatsız etmek istemeyenlerin kullanabileceği bu ürün bu yıl içinde görücüye çıktığı kitlesel fonlama platformu Indiegogo'dan 228 bin doların üstünde yatırım toplamayı da başardı.

17-01/13/ug2snpsr4diwlqi0oynh.jpg

Aşağıda CES 2017'de videosunu çektiğimiz bu ürünün nasıl çalıştığını anlamanız için bilgisayarınızın veya bu videoyu seyrettiğiniz cihazın sesini biraz açmanızı tavsiye ediyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN