Playbrush diş fırçalamayı oyuna dönüştürüyor

Playbrush diş fırçalamayı oyuna dönüştürüyor

Playbrush, çocukların dişlerini fırçalama gerekliliklerini eğlenceli bir oyuna dönüştürüyor ve pratik, oldukça parlak bir fikre de dayanıyor. İşte detaylar…

Playbrush adlı Bluetooth özellikli yeni bir cihaz, herhangi bir diş fırçasının alt kısmına geçiriliyor ve çocukların akıllı telefon ya da tablette oyun oynayarak dişlerini fırçalamalarına imkan tanıyor. Üstelik günde en az 2 kez oynanması, her oyunda da 2 dakikanın tamamlanması gerekiyor; aksi halde oyun kaybediliyor. Bu zeka dolu ürüne yakından bakıyoruz…

Playbrush, oldukça parlak bir fikre dayanıyor. Finanse edilmesi için Kickstarter adlı online bağış platformuna çıkarılan fikir, gerekli paranın toplanmasının ardından artık satışa hazır.

49 Euro’dan başlayan fiyatlarla mavi ve pembe olmak üzere iki renkle gelen Playbrush’ın kullanımı da son derece basit. Diş fırçasına geçirilen bir plastikten ibaret. Elbette içinde Blueooth özelliği ve çipler mevcut. 

15-11/29/ekran_resmi_2015-11-29_00_01_22.jpg

Android/iOS işletim sistemine sahip akıllı telefona indirilen uygulamanın oynanması için dişin fırçalanması gerekli kılınıyor. Bu sayede çocuklara ilginç bir motivasyon sağlanmak suretiyle diş fırçalama alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olunuyor (Belki büyükler için de). Daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN